Θεατρικές Παραστάσεις - Θεάματα - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:40 AM, May 28, 2018

«Λευκή Πραγματικότητα» στο Από Μηχανής θέατρο

Το έργο προέκυψε από τη σύνθεση δύο μεγάλων έργων της παγκόσμιας δραματουργίας, «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσσι Ουίλιαμς και «Mακρύ ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο’ Νήλ.

«Ευτυχείτε!» ή «2 εύθυμες ιστορίες για ανθρώπους που δεν ξέρουν να μιλούν» στο Θέατρο Τόπος ΑΛΛΟύ

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ φιλοξενεί τη παράσταση «Ευτυχείτε!» ή «2 εύθυμες ιστορίες για ανθρώπους που δεν ξέρουν να μιλούν», σε σκηνοθεσία Βίκυς Βολιώτη.

«Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» (Questa Sera si Recita a Soggetto) του Studio Κυψέλης Luigi Pirandello από τους ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ σε ελεύθερη απόδοση της Ροζίτας Σώκου στο Studio Κυψέλης

Η παράσταση που αγαπήθηκε από τους θεατές και εκθειάστηκε από τους κριτικούς, την φετινή χρονιά, παρατείνεται έως και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ύστερα από ζήτηση του κοινού.

MERILYN MONROE: Συνέντευξη με το θάνατο στο Akroasis Theatre & Bar

Ένα σπαρακτικό έργο για τη ζωή και το θάνατο της μεγάλης ντίβας που το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου έχει κατατάξει έκτη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών, γραμμένο από τη Βασιλεία Δημηνίδου.

«Ταξίδι μακριάς μέρας μέσα στη νύχτα» (Long Day’s Journey Into Night, 1940) του Γιουτζήν Ο’Νηλ στο Θέατρο Εξαρχείων

Στην έβδομη παραγωγή της η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων παρουσιάζει το κορυφαίο αυτοβιογραφικό έργο του Γιουτζήν Ο’Νηλ «Ταξίδι μακριάς μέρας μέσα στη νύχτα» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

«Γλυκυτάτη γαία πατρίς» στο θέατρο Μεταξουργείο

Τρία μικρά διηγήματα από το τελευταίο βιβλίο της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη, της συγγραφέα του «Γάμου», μεταφέρονται στη σκηνή του θεάτρου Μεταξουργείο, με τον τίτλο «Γλυκυτάτη γαία πατρίς», σε σκηνοθεσία και σκηνική μεταφορά της Άννας Βαγενά.