Θεατρικές Παραστάσεις - Θεάματα - e-Stage.gr
Feb 20, 2018 Last Updated 3:17 PM, Feb 20, 2018

«Το Πορφυρό Νησί» του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα

Η επίκαιρη κωμωδία - πολιτική αλληγορία «Το Πορφυρό Νησί» του κορυφαίου ρώσου δραματουργού Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ παρουσιάζεται από κοινού Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και Θέατρο Άλφα - Ιδέα.

Add a comment

Πολιτιστική εκδήλωση για τον Αδαμάντιο Λεμό

Η ηθοποιός και φιλόλογος  Ελένη Παπαχριστοπούλου συνθέτει τις αφηγήσεις του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αδαμάντιου Λεμού από το θεατρικό του οδοιπορικό Η ουτοπία του Θέσπη.

Add a comment

Stand Up Comedy στο Εργοτάξιον Πολυχώρος

Έχετε προβλήματα με τη ΔΕΗ; σας κάνουν ενοχλητικά τηλέφωνα από εταιρείες και τράπεζες; έχετε προβλήματα και διαταραχές ύπνου; κάτω από το σπίτι σας έχει στηθεί ένα πρόχειρο εργοτάξιο και σας τρελλαίνουν οι θόρυβοι;

Add a comment

Ο Θίασος Θύρσος παρουσιάζει το έργο «Σκακιστική ιστορία» στο Εκστάν πολυχώρος

Ο συγγραφέας της αριστουργηματικής "Σκακιστικής ιστορίας" αναπτύσσει, με μεγαλειώδη τρόπο, το θέμα του πνευματικού εγκλεισμού, που δεν μπορεί να βρει διέξοδο παρά στην τρέλα.

Add a comment

«Όνειρα γλυκά» στο Σύγχρονο Θέατρο

Η People Entertainment παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα γλυκά», μια μουσική θεατρική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα, στην οποία το θεατρικό κείμενο ενώνεται με γνωστά ελληνικά τραγούδια.

Add a comment

«Το Αίμα» του Σέρτζι Μπελμπέλ στο θέατρο Altera Pars

«Το Αίμα», ένα βαθιά πολιτικό κείμενο με εικόνες που σοκάρουν, από τον βραβευμένο Καταλανό Σέρτζι Μπελμπέλ, σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Altera Pars.

Add a comment

Ο ΚΑΝΑΔΑΣ είναι ένα συναίσθημα που δεν μοιάζει με καλοκαίρι σε ελληνικό νησί στο Θέατρο Μπιπ

Μια παράσταση με τρεις ηθοποιούς που εμπνέεται από ένα διήγημα της Άλις Μονρό, ένα ποίημα του Γουίλιαμ Γουέρντσγουερθ, ένα τραγούδι των Μπητλς, ένα σκίτσο του Πικάσο.

Add a comment

«Οδός Αβύσσου, αριθμός 0» του Μενέλαου Λουντέμη ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο OLVIO

Ενα από τα πιο βιωματικά έργα του Μενέλαου Λουντέμη «Οδός Αβύσσου, αριθμός 0»,ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο στη σκηνή του OLVIO theater.

Add a comment

Joan of mArc στο Θέατρο «Φούρνος»

Η θεατρική ομάδα Splish-Splash  pantomime+more μεταφέρει στην σκηνή του θεάτρου Φούρνος την γνωστή ιστορία της Ζαν ντ' Αρκ για 2η χρονιά, με έναν πρωτότυπο και σατιρικό τρόπο, υπό τον τίτλο “Joan of mArc”. 

Add a comment

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος» στο Θέατρο Της Ημέρας

Οι AHERUSIA παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος»,  από την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 και κάθε Κυριακή στις 21:00, στο Θέατρο Της Ημέρας.

Add a comment

Το τραμ με το όνομα «πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Ένα από τα σημαντικότερα έργα του θεατρικού ρεαλισμού του 20ου αιώνα, Το τραμ με το όνομα «Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς,  ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Add a comment

"Ελλαδογραφία" του Γιάννη Βούρου στο Θέατρο Αλκμήνη

Είναι ένα κείμενο - φόρος τιμής σε όλους εκείνους, γνωστούς και άγνωστους, που έζησαν κάτω από αυτόν τον ήλιο με σεβασμό και με μόνη πρόθεση να βαδίσουν πάνω στην έννοια της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.

Add a comment

«Φονικό εγχειρίδιο φιλίας» στο Θέατρο «ΜΠΙΠ»

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της νεοσύστατης ομάδας CITRA, σε δικό της κείμενο που μιλάει για την απομόνωση του ανθρώπου, θα παρουσιάζεται από 7 Φεβρουαρίου 2018 και κάθε Τετάρτη στις 21:00, στο θέατρο ΜΠΙΠ.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations