Ξένα Survivor - e-Stage.gr
Dec 12, 2017 Last Updated 9:29 PM, Dec 11, 2017

Survivor: Στο έλεος της κούρασης (video)

Δυνατός στίβος μάχης για απαιτητικούς και δοκιμασμένους παίκτες!! Δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, ευκινησία και ομαδικότητα απαιτούνται από όλη την ομάδα συμμετοχής προκειμένου να νικήσουν!!

Add a comment

Το σουηδικό «Survivor» γυρίζεται στην Ελλάδα

Μετά το νορβηγικό ριάλιτι «Mesternes Mester» -που θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία το «Survivor» και το οποίο γυρίστηκε στη Μεσσηνία-, ακόμη μια χώρα… ψήφισε ελληνική τοποθεσία για να κάνει τα γυρίσματα αντίστοιχου ριάλιτι.

Add a comment

Ένα γuμνό SURVIVOR στην αρχαία Ρώμη μόλις έκανε πρεμιέρα και παίζει να είναι χειρότερο από την Κουρούτα (pics)

Και ενώ εμείς βολευόμαστε (και γκρινιάζουμε) για την ώρα με την Κουρούτα, το ITV έβαλε οκτώ ζευγάρια να ζήσουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι και να βιώσουν τη δόξα μονομάχων.

Add a comment

Survivor: Το χοιροστάσιο που μύριζε θάνατο

Στίβος μάχης με απαιτήσεις! Ομαδικότητα, καλός στόχος , ταχύτητα, τακτική και προσοχή χρειάζεται για να περάσεις αλώβητος και να στεφθείς νικητής!

Add a comment

Δείτε σε ποια περιοχή της Ελλάδας θα γυριστεί το Σουηδικό Survivor

Η επιλογή της Ερμιονίδας  ως τον πλέον κατάλληλο τόπο για τα «γυρίσματα» του σουηδικού “Survivor” σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς προβολής της περιοχής μετά τη συνεργασία του Δήμου με τον όμιλο συμβούλων MTC GROUP.

Add a comment

Survivor: 5 κρίκοι ένα τάλιρο (video)

Φαίνεται εύκολο άλλα πιστέψτε με δεν είναι!! Συγκέντρωση και καλό στόχο θέλει αλλά είναι άλλο να σας το λέω και άλλο να το κάνετε!!!

Add a comment

Survivor: Το δαιμονισμένο καροτσάκι

Ομαδικότητα, δύναμη, αντοχή  και ταχύτητα καθώς και ικανότητα στην επίλυση γρίφων είναι αυτά που χρειάζονται η παίκτες για να περάσουν με επιτυχία αυτόν το στίβο μάχης!

Add a comment

Survivor: Ο σφάχτης της καρύδας (video)

Στίβος όνομα και πράγμα!! Ταχύτητα, αντοχή, εξυπνάδα και καλές αποδόσεις στο μπάσκετ θα σου δώσουν την νίκη σε αυτό το πραγματικά δύσκολο παιχνίδι!!

Add a comment