Το φαινόμενο Nomads τώρα γίνεται και κυριακάτικη συνήθεια! - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Το φαινόμενο Nomads τώρα γίνεται και κυριακάτικη συνήθεια!

Κατηγορία: Nomads

Το Nomads, το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, εκτός από καθημερινή συνήθεια, από αυτή την Κυριακή θα γίνει και Κυριακάτικη, αγαπημένη συνήθεια.

Το Nomads, το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, που έκανε το ντεμπούτο» του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, εκτός από καθημερινή συνήθεια, από αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στις 21.00, θα γίνει και Κυριακάτικη, αγαπημένη συνήθεια.

Από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21.00, θα προβάλλεται το Nomads, με τη διαδικασία του ριάλιτι να παραμένει ακριβώς ίδια, απλά να μεταφέρεται ακριβώς μια μέρα πριν. Έτσι, όλοι συντονιζόμαστε κάθε Κυριακή, για να παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επικράτειας, που καθορίζει που θα μείνουν για την εβδομάδα η ομάδα των Ωκεανών και η ομάδα της Φωτιάς, δηλαδή στη βίλα ή στην παραλία.

Κάθε Δευτέρα, θα παρακολουθούμε το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας  μεταξύ  των δύο ομάδων. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για τη μονομαχία της Πέμπτης.

Κάθε Τρίτη, θα βλέπουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της χαμένης ομάδας και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητά από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκεί μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Κάθε Τετάρτη, θα πραγματοποιείται το αγώνισμα των αρχηγών που θα καθορίζει το έπαθλο που θα πάρει η ομάδα του αρχηγού που έχει κερδίσει. Επιπλέον, θα έχουμε και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND που θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες  της νικήτριας ομάδας να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.

Κάθε Πέμπτη, θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και θα παρακολουθούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προτείνονται από τον παίκτη που αποχωρεί.

Οι Nomads συνεχίζουν τον αγώνα, περνώντας από δεκάδες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, με στόχο τη νίκη.  Εμείς, παρακολουθούμε την  καθημερινή τους προσπάθεια και συντονιζόμαστε Κυριακή με Πέμπτη, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Μεγάλος Χορηγός του απόλυτου ριάλιτι περιπέτειας, είναι η WIND.

#NomadsGR

www.antenna.gr/nomads

FB page: Nomads Ant1 https://www.facebook.com/nomadsant1/
Twitter:  NomadsAnt1  https://twitter.com/nomadsant1
Instagram: @nomadsant1 https://www.instagram.com/nomadsant1/

Stay tuned!

Συντελεστές:

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Project Manager: Βασίλης Μεγγλίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Λογοθέτης
Casting Director: Κατερίνα Παπαμερή


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations