Κριτικές Θεάτρου - e-Stage.gr
Jun 22, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

Είδαμε τη παράσταση «Marilyn Monroe: Συνέντευξη με το θάνατο»

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών, ζωντανεύει μπροστά μας σε έναν θεατρικό μονόλογο γραμμένο και ερμηνευμένο από την Βασιλεία Δημηνίδου.

Είδαμε «Όνειρα Γλυκα» στο Σύχρονο Θέατρο (video/pics)

Για να φτάσουμε να κάνουμε όνειρα γλυκά ένα απαλό ανοιξιάτικο απόγευμα Τετάρτης, έπρεπε πρώτα να εξαγνιστούμε. Και πώς έγινε αυτό; Βλέποντας τη παράσταση «Όνειρα γλυκά» στο Σύγχρονο θέατρο.

«Ο Δίας ξαναγύρισε» Μια παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και τροφή για σκέψη (pics)

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Δίας Ξαναγύρισε» στο θέατρο Αλκμήνη. Μια καταπληκτική παράσταση που θα συζητηθεί και πρέπει να δουν μικροί και μεγάλοι.

Γοργόνες & Μάγκες the musical από το Δήμο Γλυφάδας (pics)

Τη μουσική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» παρουσίασε τη Δευτέρα 11/12 ο Δήμος Γλυφάδας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» με είσοδο ελεύθερη για όλους. 

Είδαμε το «Υπόγειο» του Ζουζέπ στο Θέατρο Τεχνοχώρος cartel

Τι κάνεις αν χάσεις κάτι που θεωρούσες δεδομένο; Μια γυναίκα που αγαπάς. Κι αν η γυναίκα ήταν χώρα; Αν δε φροντίσεις εσύ ο ίδιος αυτό που αγαπάς, θα το «φροντίσει» κάποιος άλλος για σένα. Και τότε θα τα έχεις χάσει όλα.

Κριτική: Το έργο και η προσωπικότητα της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου στο θέατρο Αλκμήνη

Πρόκειται για μια παράσταση μονολόγου, η οποία αφηγείται την ιστορία της ζωγράφου από τα νεανικά της χρόνια έως το τέλος.

Η Άννα Μπουρμά και τα "5 Στοιχεία" της

Γη, αέρας, νερό, φωτιά, αιθέρας: τα 5 θεμελιώδη στοιχεία της φύσης κατά τον αρχαίο φιλόσοφο Ησίοδο, από την πρώτη εποχή της Ελληνικής φιλοσοφίας, όταν ακόμα οι φιλόσοφοι μελετούσαν την φύση και την δομή της.

Είδαμε τη παράσταση "Εθνικότητα μου το χρώμα του ανέμου" στο θέατρο ΠΚ

Η θεατρική ομάδα Σαρδάμ μας καθήλωσε με το έργο του Ρουμάνου συγγραφέα Matei Visniec που ήταν ένας χείμαρρος αλήθειας και πληροφοριών διεγείροντας ανάμεικτα συναισθήματα.

Είδαμε μια ευρηματική παράσταση: Νίτσε - Βάγκνερ

"Ένα έργο για τον φασισμό", υποτιτλοφορεί το έργο του ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης στο θέατρο "Τόπος αλλού", Νίκος Καμτσής, εμείς πάντως βρήκαμε περισσότερα χαρίσματα σε αυτό.

Είδαμε τη θεατρική παράσταση «Πνεύμονες» στο Tempus Verus εν Αθήναις

Ένα  νέο ζευγάρι σε ένα εκρηκτικό διάλογο!! Η πορεία από το πάθος στο χωρισμό, στην επανασύνδεση, στο γάμο, στην οικογένεια μέχρι τον τελικό προορισμό του ανθρώπου!!

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations