Γάμος αλά ελληνικά 2: Το sequel της επιτυχημένης κωμωδίας «Γάμος αλά ελληνικά» αποκλειστικά στη Nova! (video) - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Γάμος αλά ελληνικά 2: Το sequel της επιτυχημένης κωμωδίας «Γάμος αλά ελληνικά» αποκλειστικά στη Nova! (video)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Η κωμωδία «Γάμος αλά ελληνικά 2», που αποτελεί το sequel της μεγάλης αμερικάνικης εισπρακτικής επιτυχίας «Γάμος αλά ελληνικά», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD.

Η κωμωδία «Γάμος αλά ελληνικά 2», που αποτελεί το sequel της μεγάλης αμερικάνικης εισπρακτικής επιτυχίας «Γάμος αλά ελληνικά», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Η αισθηματική – κωμική ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 2» μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό γάμο της Τούλας και του Ίαν, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να έχει και μία κόρη, η οποία θέλει να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά της «ελληνίδας» που φέρει με το ζόρι και να φύγει μακριά από την οικογένεια της τώρα που υποβάλλει αιτήσεις για κολέγια. Παρόλα αυτά, ο γάμος που λαμβάνει χώρα σε αυτήν την ταινία είναι του πατέρα και της μητέρας της Τούλας, Γκας και Μαρία, οι οποίοι, αν και παντρεμένοι εδώ και 50 χρόνια, ανακαλύπτουν ότι ο γάμος τους δεν ισχύει, καθώς ο παπάς που τους είχε παντρέψει είχε ξεχάσει να υπογράψει το πιστοποιητικό του γάμου τους.

Η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 2» έρχεται σε σκηνοθεσία του Κερκ Τζόουνς και σε σενάριο της Νία Βαρντάλος ενώ το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Τζία Καρίδις και Μάικλ Κονσταντάιν.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations