Φόρτσα Πατρίδα - Φόρτσα για τη νέα χρονιά με Γιάννη Ζουγανέλη (pics) - e-Stage.gr
Jan 18, 2018 Last Updated 8:00 PM, Jan 18, 2018

Φόρτσα Πατρίδα - Φόρτσα για τη νέα χρονιά με Γιάννη Ζουγανέλη (pics)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Αν η καθημερινότητα πέφτει βαριά, υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία!  Χορηγείται δύο φορές την εβδομάδα από την συχνότητα της ΕΡΤ με ενέσεις γέλιου. 

Φόρτσα Πατρίδα

Για όλα υπάρχει και μια διαφορετική ματιά. Πιο φευγάτη και ανατρεπτική. Στόχος να εξαντληθεί  κάθε όριο υπερβολής, καταρρίπτοντας τον μύθο που κυριαρχεί και θέλει, με όλα αυτά που βιώνουμε, να «τα έχουμε δει όλα»! 

Κι όμως: δεν έχουμε δει τίποτα! Τώρα θα τα δούμε όλα!  Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση της καθημερινότητας, πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού, θα μας εμβαθύνει στον παλμό της πόλης. Μια απρόβλεπτη, άκρως διαφορετική οπτική ματιά του κοινωνικοπολιτικού μας γίγνεσθαι, με πολύ κέφι, τραγούδι, έμπνευση, κουβέντες του αέρα ή του «καθαρού» αέρα, μιας και η εκπομπή ενίοτε θα επισκέπτεται και μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Έλληνας της παρέας, του κεφιού, έστω και του ωχ… αδερφισμού! 

Η προσέγγιση των διάφορων χαρακτήρων και καταστάσεων θα εξωτερικεύεται μέσα από μικρά δραματοποιημένα σκετς σε φυσικούς χώρους. Παράλληλα, με τη βοήθεια της κάμερας, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα διεισδύει σε διάφορους χώρους και, με βασικό όπλο το χιούμορ, θα μεταφέρει τον παλμό της πόλης. 

Φόρτσα Πατρίδα

ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 22:00 από την ΕΡΤ1

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξαναχτυπά με το δικό του, μοναδικό τρόπο, ντοπάροντάς μας με δόση γέλιου το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ στην ΕΤ1, σ’ ένα χορταστικό ωριαίο εορταστικό επεισόδιο.

 Ως αντίδοτο στην κρίση και την παρακμή, προτείνει την αισιοδοξία και μάς προτρέπει…«αν δεν έχουμε τίποτ’ άλλο να γεμίσουμε τη γαλοπούλα, ας τη γεμίσουμε με εφημερίδες, αλλά με καλά νέα». Με την Τζόϋς Ευείδη δίπλα του και μια δυνατή ομάδα ηθοποιών, γυρίζουν την πατρίδα ανάποδα και την ξαναστήνουν όρθια για να ξαναπάρει φόρα απ’ την αρχή. «Φόρτσα πατρίδα» λοιπόν…«λίγο ακόμα και μάς βγήκε η παρτίδα».

Φόρτσα Πατρίδα

Συμμετέχουν : 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ 
ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΘΗΣ 
ΤΑΝΙΑ ΡΟΚΚΑ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ 
ΜΠΙΛ ΓΟΥΙΛΣΟΝ 

Κείμενα: Μιχάλης Ανθης, Νίκος Κεραμίδας, Γιάννης Ζουγανέλης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Ζουγανέλης 
Σκηνοθέτης: Γιάννης Χαριτίδης 
Παραγωγή: Φάνης Συναδινός E-Prod
        


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations