Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα το Νοέμβριο μόνο στη Nova! - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα το Νοέμβριο μόνο στη Nova!

Κατηγορία: Τηλεόραση

Οι Δευτέρες του Νοεμβρίου έρχονται με μεσογειακό αέρα, μέσα από ένα μοναδικό αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα.

Κάθε Δευτέρα στις 22:00 οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένες ελληνικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον Σωτήρη Γκορίτσα αποκλειστικά στο Novacinema2HD. (https://www.youtube.com/watch?v=tB-4b1LOvTg)

Οι ταινίες του σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή φεστιβάλ και έχουν αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις. Το αφιέρωμα ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου με την βραβευμένη ταινία «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα», μία κωμωδία που περιγράφει την εμπειρία ενός ειδικευόμενου ορθοπεδικού που ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με την κωμικοτραγική καθημερινότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Το καστ της ταινίας πλαισιώνουν οι Αργύρης Ξάφης, Μηνάς Χατζησάββας, Δημήτρης Ημελλος και Στέλιος Μάινας.

Με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Στέλιο Μάινα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώτα Φέστα και Κατερίνα Ζαπάτκα η κωμωδία «Βαλκανιζατέρ» θα προβληθεί στις 13 Νοεμβρίου. Η ταινία εξιστορεί την απόφαση δύο άφραγκων φίλων, του Σταύρου και του Φώτη, να δοκιμάσουν την τύχη τους στη μαύρη αγορά της Βουλγαρίας. Ξεκινούν, λοιπόν, ένα ταξίδι με πολλά απρόοπτα κι αναποδιές… Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έρχεται η ταινία «Μπραζιλέρο» με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Στέλιο Μάινα, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ελισάβετ Μουτάφη. Η κωμωδία «Μπραζιλέρο» αφηγείται τη ζωή του Βασίλη, γνωστού ως «Μπραζιλέρο», αφού «αγοράζει» Βραζιλιάνους παίκτες για την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Τα χρήματα, όμως, που χρησιμοποιεί προέρχονται από ένα κοινοτικό δάνειο. Έτσι ο Βασίλης θα έρθει αντιμέτωπος με τους Ευρωπαίους ελεγκτές…

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 27 Νοεμβρίου με την κοινωνική ταινία «Παρέες», που περιγράφει τα γεγονότα που βίωσε μία παρέα Αθηναίων, κατά τις πασχαλινές τους διακοπές, όταν ανακάλυψαν το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα. Προσπαθώντας να αποφύγουν την κατηγορία του φόνου, ζουν τη δική τους εβδομάδα των παθών. Το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνεται από τους Βαγγέλη Μουρίκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Μαρία Πρωτόπαππα και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Oι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται σε Nova On Demand  και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations