Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε η Βέτα Μπετίνη - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε η Βέτα Μπετίνη

Κατηγορία: Κινηματογράφος

Έφυγε για το ύστατο ταξίδι της στην γειτονιά των αγγέλων η ηθοποιός, στιχουργός και κειμενογράφος Βέτα Μπετίνη.

Μετά από βραχυχρόνια νοσηλεία στον Ευαγγελισμό λόγω επιπλοκών από μια χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο εξωτερικό, άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.

Η Βέτα Μπετίνη έγινε διάσημη κατά της δεκαετία του 80 μέσα από βιντεοταινίες στις οποίες έλαβε μέρος και άφησε πίσω τις κάποιες στιγμές, τις οποίες μνημονεύουμε ακόμα και σήμερα, όπως η σκηνή στη μπουτίκ στο «Βασικά Καλησπέρα σας»,

ή ακόμα περισσότερο η σκηνή στην οποία κυνηγάει στο ξενοδοχείο στον Στάθη Ψάλτη, τον οποίο σίγουρα θα συναντήσει στο ταξίδι της, στην ταινία «Καμικάζι Αγάπη μου».

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στην πάρα πολύ επιτυχημένη σειρά του Αντέννα «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», όπου έπαιζε τον ρόλο της Οσμάν.

Η αγαπημένη Βέτα Μπετίνη τον τελευταίο καιρό είχε υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα λόγω ενός όγκου που είχε εμφανιστεί στον εγκέφαλό της, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ ιδιαίτερα γνωστό αφου η ίδια φρόντισε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια εκτός από ηθοποιός ήταν και πολύ καλή στιχουργός έχοντας γράψει στίχους σε κομμάτια που όλοι αγαπήσαμε όπως τα «Μη γυρίσεις», «Στη Βικτώρια», «Βιάστηκα», «Θα σ' αγαπώ για πάρτη μου». 

Τον θάνατό της ανακοίνωσε η κόρη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Καλό ταξίδι αγαπημένη Βέτα Μπετίνη!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations