Διαφήμιση #33 Η φιλοξενία της Κρήτης - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 11:16 PM, Jun 18, 2018

Διαφήμιση #33 Η φιλοξενία της Κρήτης

Πρέπει να ομολογήσουμε πως κάθε προβολή και διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό είναι ένα πολύ μεγάλο όφελος.

Ο τουρισμός στην χώρα μας ολοένα και αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, και η αλήθεια είναι πως αυτή η μικρή χώρα της Μεσογείου φημίζεται γενικά για την φιλοξενία της και ιδιαίτερα στα νησιά της.

Η Κρήτη έχει την δική της ιστορία και ξεχωρίζει για πολλά. Ακόμη και αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αγριάδα όταν ακούς για Κρητικούς, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο φιλόξενοι είναι. Και αυτό θα το δούμε και μέσα από την διαφήμιση που ακολουθεί.

Όταν ένας τουρίστας μαγεύεται από τις ομορφιές και τις μυρωδιές στους δρόμους της Κρήτης, αποφασίζει να κόψει μερικά πορτοκάλια για να τα πάρει μαζί του. Έχει υπολογίσει όμως χωρίς τον… Κρητικό που τον πιάνει επ’ αυτοφόρο. Και τι γίνεται εκείνη την στιγμή; Ενώ και ο ίδιος περιμένει πως θα ακολουθήσουν τα χειρότερα, ο Κρητικός τον οδηγεί στο σπίτι του και του στρώνει ολόκληρο τραπέζι… Και μάλιστα φεύγοντας θα του δώσει και δυο σακούλες γεμάτες πορτοκάλια για τον δρόμο!

Γιατί αν μη τι άλλο, ξέρουμε πως είναι να μοιράζεσαι. Και η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν μπορείς να δίνεις….. Είναι από τις διαφημίσεις που δεν είδαμε πολύ στους δέκτες μας αλλά αξίζει να την δούμε και να εκτιμήσουμε τον τρόπο προβολής της χώρας μας.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας