Διακοπή για διαφημίσεις - e-Stage.gr
Feb 20, 2018 Last Updated 3:08 PM, Feb 20, 2018

Διαφήμιση #69 - Germanos

«Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις» είναι η πιο συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιούμε για να βγούμε από κάποια δύσκολη θέση, όταν τα φαινόμενα απατούν (ή ακόμη και όχι).

Add a comment

Διαφήμιση #66 - Μήνυμα αγάπης

Τελευταία μέρα του χρόνου και όπως κάνω τέτοιες μέρες, θα ήθελα να κλείσουμε την στήλη των διαφημίσεων για αυτήν την χρονιά με ένα μήνυμα. Άλλωστε λατρεύω αυτές τις διαφημίσεις και το έχω αποδείξει αρκετές φορές αυτό.

Add a comment

Διαφήμιση # 65 - Πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Αν έπρεπε να βρούμε κάτι το οποίο παραμένει σταθερό μέσα στην πάροδο των χρόνων όσον αφορά τις γιορτές, σίγουρα θα περιλαμβάναμε το πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

Add a comment

Διαφήμιση #64 - Coca Cola (2013)

Τις διακοπές των Χριστουγέννων τις θέλουμε οι περισσότεροι με χιόνι. Αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, η Coca Cola κάθε χρονιά μας φέρνει λίγη από την αίγλη του χιονισμένου τοπίου μέσα από τις διαφημίσεις της!

Add a comment

Διαφήμιση #63 - Vodafone (Χριστουγεννιάτικα Έθιμα)

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν ίσως διαφορετικά πράγματα για τον καθένα από μας. Όμως όλοι μας, όπως τα αντιλαμβάνεται και τα αισθάνεται ο καθένας από μας, έχουμε κάτι κοινό σαν λαός.

Add a comment

Διαφήμιση #59 - John Lewis (2015)

Είναι πραγματικά υπέροχο πως μεγάλες εταιρείες, πολυκαταστήματα και διάφοροι οργανισμοί έχουν περάσει τα πιο υπέροχα μηνύματα μέσα από τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις τους.

Add a comment

Διαφήμιση #52 - Πάμε στοίχημα

Το παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα;» του ΟΠΑΠ είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στα πιο δημοφιλή. Από την πρώτη στιγμή, το ίδιο του το όνομα έγινε σλόγκαν και ατάκα που ακούγαμε καθημερινά γύρω μας!

Add a comment

Διαφήμιση #50 - Amstel (metal version)

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις όπου η συνοδεία μπύρας είναι δεδομένη! Για παράδειγμα όταν πάμε σε ένα live ή στο αγαπημένο μας club, ειδικότερα δε αν αναφερόμαστε και σε πιο σκληροπυρηνικά ακούσματα.

Add a comment

Διαφήμιση #49 Φωλιές Καραμολέγκος

Επειδή μου αρέσει να συνδυάζω τα πάντα με την μουσική, επέλεξα σήμερα μια διαφήμιση που συνδυάζει τις δύο μεγάλες μου αγάπες! Μουσική και φαγητό! (Δεν είμαι η μόνη σ΄αυτό, κι όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέματα! ΚΑΙ ψεύδεται ΚΑΙ τρώει!)

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations