Όντως τα ετερώνυμα έλκονται..; - e-Stage.gr
Jun 22, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

Όντως τα ετερώνυμα έλκονται..;

Κατηγορία: Παιχνίδια Μυαλού

Ίδιοι ή αντίθετοι; Ανόμοιοι ή όμοιοι; Ποια είναι η καλύτερη συνταγή για το σωστό ταίριασμα; Πόσες φορές δεν μας είπαν ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Όμορφη και χαμογελαστή, επικοινωνιακή και εργατική, μόλις 30 χρονών, η Ντανιέλα έψαχνε αυτό που της έλειπε. Έναν άνθρωπο να την αγαπήσει για αυτό που είναι, μια ΨΥΧΗ!!!  Ο Νίκος, 37 χρονών, τελειομανής, δύσκολος κι αντικοινωνικός, δεν έψαχνε κάτι συγκεκριμένο. Δεν είχε βρει κάτι να τον συνταράξει.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν χωρίς κανείς από τους δύο να φαντάζεται την συνέχεια. Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να αποβεί αρκετή για την αλλαγή των ανθρώπων. Στην αρχή όλα ήταν ευχάριστα, χωρίς πολλές προστριβές. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν γιατί τα συναισθήματα γίνονταν πιο δυνατά, πιο απαιτητικά.

Η Ντανιέλα, με το συναίσθημά της να υπερισχύει, δεν περίμενε ότι ο Νίκος δεν θα αφεθεί, όμως οι άμυνες του ήταν πολύ δυνατές, πολύ καλά ασφαλισμένες. Η Ντανιέλα αναρωτιόταν πώς μπορεί και τα καταφέρνει. Εκείνη ένιωθε μέσα της την αλλαγή, βελτιωνόταν, προχωρούσε, γινόταν καλύτερη και σταθερή γυναίκα. Εκείνος όταν ήταν μαζί της άδειαζε από τα προβλήματα του, αφηνόταν στα χέρια της, περιμένοντας την στήριξή της.

Η Ντανιέλα τον ήθελε πάρα πολύ, πίστευε ότι μπορούν να είναι μαζί.αλλά ΜΑΖΙ!!! Δεν της αρκούσε το λίγο. Ήθελε να ζήσει πιο πολλά πράγματα μαζί του αλλά αυτός κάθε φορά που εκείνη του ζητούσε πιο πολλά, έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες και ισχυριζόταν ότι είναι πολύ ίδιοι. Ίδιοι;; «Κακό είναι να είμαστε ίδιοι με αυτόν που αγαπάμε;; Νομίζω ότι όλα είναι πιο εύκολα, πιο, λειτουργικά.»

Αποφασισμένη πλέον και φοβισμένη για το αποτέλεσμα, τον συνάντησε κι εξέφρασε αυτό που την απασχολούσε. Το να είναι πιο μαζί!!! Εκείνος για άλλη μια φορά, ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούν να είναι μαζί!!! Της είπε «Είμαστε ίδιοι και ανόμοιοι ταυτόχρονα, δεν ταιριάζουμε!!!»

Είναι ένα καλό ελαφρυντικό ή ένας καλός λόγος το να ταιριάζουν;; Μακάρι να υπήρχαν πολλά ζευγάρια που να ήταν ίδιοι και ανόμοιοι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαριόντουσαν. Γιατί ο ένας θα προσχωρούσε στο μυαλό του άλλου!!!

Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations