Φωτορεπορτάζ - e-Stage.gr
Feb 20, 2018 Last Updated 3:03 PM, Feb 20, 2018

Εγκαίνια για την έκθεση ζωγραφικής «Την μεν ζωγραφίαν ποίησιν σιωπώσαν...» (video/pics)

Πλήθος κόσμου, φιλότεχνοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, κατέκλυσαν τους χώρους της BLANK WALL GALLERY στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής «Την μεν ζωγραφίαν ποίησιν σιωπώσαν…».

Add a comment

Επιφανείς προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση "Odyssea, παρελθόν και μέλλον" στη Dépôt Art Gallery

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση – συζήτηση με θέμα ODYSSEA Παρελθόν και Μέλλον στην Dépôt Art Gallery.

Add a comment

Η Aqua Gallery εγκαινίασε την έκθεση «Η Τέχνη ταξιδεύει» (pics)

Σε συνεργασία με την «EPsilon Art Gallery» της Εύης Παντελέων, η Aqua Vista Hotels παρουσιάζει τα έργα 26 σύγχρονων δημιουργών στον εντυπωσιακό χώρο Τέχνης που δημιούργησε υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της γλύπτριας Kelly στη Σαντορίνη.

Add a comment

Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 «VoluntaryAction» - Μια γιορτή συνεργασίας, προσφοράς και ευγνωμοσύνης! (pics)

Η διάθεση της προσφοράς και η εσωτερική ανάγκη του ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο -με άλλα λόγια η αξία του εθελοντισμού που δεν αποτιμάται σε χρήμα, αλλά σε πολυπόθητα χαμόγελα- αναδείχθηκαν το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 «VoluntaryAction», που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

Add a comment

«ELEMENTS» στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Νέοι Φούρνοι στο Γκάζι (pics)

Η IP projects & οι συνεργάτες της, με επιτυχία ολοκλήρωσαν το πολυσυζητημένο event summer fashion extravaganza, «ELEMENTS», με βασική θεματική, τα 4 στοιχεία της φύσης.

Add a comment

Εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt Έκθεση "Greek Artists Trips” στην AQUA GALLERY του ART HOTEL, Πύργος

Το φιλότεχνο κοινό της Σαντορίνης επισκέφτηκε την Κυριακή 7/5 τα εγκαίνια της Aqua Gallery που επιμελήθηκε η Art Manager της Aqua Vista Hotels, γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου και εντυπωσιάστηκε από τα έργα τέχνης που παρουσιάστηκαν στο νησί.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations