Εκθέσεις - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:40 AM, May 28, 2018

Ατομική έκθεση του συγγραφέα και εικαστικού Γιάννη Τζομάκα «ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ» στη Dépôt Art gallery

Η Dépôt Art gallery εγκαινιάζει την ατομική έκθεση του συγγραφέα και εικαστικού Γιάννη Τζομάκα με θέμα: «ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ».

Οι ηθοποιοί δημιουργούν & για πρώτη φορά εκθέτουν όλοι μαζί στη MegArt Gallery!

Μία πολύ ιδιαίτερη έκθεση εικαστικής Τέχνης θα πραγματοποιηθεί στη MegArt Gallery στην Αθήνα από το Τ.Α.Σ.Ε.Η – Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.  

Ατομική έκθεση ζωγραφικής Βασίλη Κοντογεώργου στις «Εικαστικές Αναζητήσεις»

Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Κοντογεώργου στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους.

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform

H Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt ξεκινά τις δράσεις της με τις αιγίδες των Υπουργείων Τουρισμού, Πολιτισμού κι Αθλητισμού και του ΕΟΤ - 1η Δράση η ομαδική έκθεση SuUMMERL LOVERS στη Σαντορίνη.

Ζωή σαν τριαντάφυλλο - τιμητική έκθεση ζωγραφικής της Νίκης Πετρίδη

Οι Έλληνες και Ξένοι Δημιουργοί τιμώντας τη μνήμη της εικαστικού Νίκης Πετρίδη, πραγματοποιούν την έκθεση Τέχνης «Ζωή σαν τριαντάφυλλο» παρουσιάζοντας το σύνολο των έργων της ζωγράφου.

Αστέριος Τόρης «ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ» ατομική έκθεση στην Dépôt Αrt gallery

Η Dépôt Art gallery (Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι) εγκαινιάζει την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ. έως 11:30 μ.μ. την ατομική έκθεση του Αστέριου Τόρη με το θέμα: ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ.