Επικαιρότητα - e-Stage.gr
Feb 20, 2018 Last Updated 3:08 PM, Feb 20, 2018

Μέρες που είναι ας πάρουμε λίγο μάτι από Ρίο Ντε Τζανέιρο (video/pics)

Το "μεγαλύτερο πάρτι του κόσμου" εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί όπου το καρναβάλι έχει περάσει σε...άλλη διάσταση.

Add a comment

Εναέριο τρένο στην Κρήτη: Χανιά - Ηράκλειο σε 22 λεπτά (pics)

Mια Καναδική εταιρεία εν ονόματι, SKYWAY TRANSPORATION CANADA LTD με έδρα τον Καναδά, έχει εκδηλώσει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον για εναέριο τρένο που θα ενώνει τα Χανιά με το Ηράκλειο.

Add a comment

Διεθνές βραβείο διεκδικεί ένα χωριό «φάντασμα» της Κρήτης (video)

Ανάμεσα στους διεκδικητές βραβείου στο διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Άντζελες είναι και το βίντεο του Νίκου Σαράντου, που είναι αφιερωμένο σε ένα πανέμορφο, αλλά εγκαταλελειμμένο, χωριό του Ηρακλείου.

Add a comment

Μυστικό τούνελ στην Παναγία Σουμελά οδηγεί στην «Κόλαση και τον Παράδεισο»

Ανακαλύφθηκε ένα μυστικό τούνελ που οδηγεί σε παρεκκλήσι ενός από των πλέον ιστορικών μοναστηριών του χριστιανισμού, αυτό της Παναγίας Σουμελά, στο οποίο εκτελούνται εργασίες αναστήλωσης τα τελευταία δύο χρόνια. 

Add a comment

Πάνω από 600.000 κόσμου αναμένεται να επισκεφτεί φέτος την Ονειρούπολη της Δράμας (pics)

Η παραγωγή και διάθεση κρασιού, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, όπως και το φυσικό περιβάλλον, είναι τα κύρια όπλα της πόλης της Δράμας, που την καθιστούν ενδιαφέροντα προορισμό.

Add a comment

Στα Τρίκαλα το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα (pics)

Αφού γλίτωσε από το πριόνι φωταγωγήθηκε το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου 33 μέτρων, που συμπλήρωσε τέσσερις δεκαετίες ζωής, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Add a comment

Στο αφιέρωμα του CNN στις πόλεις με μεσαιωνικά τείχη που έγραψαν ιστορία, ο Μυστράς

Πόλεις με μεσαιωνικά τείχη, που έγραψαν ιστορία, τράβηξαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του CNN που δημιούργησαν ένα μεγάλο και πλήρες αφιέρωμα.

Add a comment

UNESCO:18 μνημεία και τοποθεσίες στην Ελλάδα στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς

18 μνημεία και τοποθεσίες στην Ελλάδα περιλαμβάνονται στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, όπως έχει αναθεωρηθεί πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.

Add a comment

Η Σαντορίνη της Ταϊλάνδης (pics)

Η πρωτότυπη δημιουργία φέρει την ονομασία «Santorini Park» και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πόλη Cha Am, κοντά στην Μπανγκόκ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους μέσα σε ένα «καταγάλανο» τοπίο.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations