Αποδράσεις - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:40 AM, May 28, 2018

Απόδραση στο Αγκίστρι (pics)

Οι ζέστες είναι πλέον εδώ για τα καλά και τα Σαββατοκύριακα είναι η απλόχερη προσφορά της εβδομάδας για σύντομες εξορμήσεις εκτός της μεγαλούπολης!

Κάσος: Απέραντη ελληνική ομορφιά (pics)

Κάπου εκεί, στην η πάνω γη, την πέρα γη και την κάτω γη! Όχι δεν πρόκειται για φανταστικό μυθιστόρημα του Τόλκιν, είμαστε στην Κάσο που η ιστορία και τα βράχια της δεν λένε να ησυχάσουν, μουρμουρούν για το παρελθόν και τα λένε με τα στοιχειά της φύσης.

Φύγαμε για Λασίθι! Η μαγεία της Κρήτης συνεχίζεται! (pics)

Ο Νομός Λασιθίου είναι ο ανατολικότερος νομός της Κρήτης .Στις τρεις πλευρές του το Λασίθι βρέχεται από θάλασσα : το Κρητικό πέλαγος από τα βόρεια, το Καρπάθιο ανατολικά και το Λιβυκό στα νότια.

Η σημερινή μας απόδραση θα γίνει στην λίμνη Καΐάφα! Απολαύστε την! (pics)

Η λίμνη Καϊάφα είναι σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην Ηλεία. Ωστόσο η εγκατάλειψη και απαξίωση των παλαιών κτιρίων και εγκαταστάσεων των ιαματικών λουτρών είναι κάτι πολύ στενάχωρο.

Είσαστε έτοιμοι για διακοπές σε δενδρόσπιτα; Οι αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις τώρα γίνονται αληθινές! (pics)

Οι ταξιδιώτες, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να μείνουν σε καταλύματα που έχουν ονειρευτεί.

Ξυπνάμε μέσα μας τον Indiana Jones για να εξερευνήσουμε τα πιο όμορφα σπήλαια της Ελλάδας! (pics)

Τα σπήλαια κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς η εξερεύνησή τους κρύβει πολλές εκπλήξεις και εικόνες που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Πάμε Σίφνο για να μας μαγέψει (pics)

Στις Κυκλάδες, υπάρχει ένα νησί που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και την πρωτοτυπία της κυκλαδίτικης ομορφιάς του: η Σίφνος συνδυάζει γραφικότητα, γαστρονομία, λαϊκή τέχνη και παράδοση.

Κιάτο: Η «Μύκονος» της Πελοποννήσου (pics)

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι συνδεδεμένες στο μυαλό πολλών με το εισιτήριο ενός πλοίου, αλλά υπάρχουν και εκείνα τα μέρη που μπορεί κάποιος να φτάσει με το αυτοκίνητο του ή ακόμα και με το τρένο!

Πάμε Δημητσάνα μέρες που είναι, να αναπνεύσουμε «ελευθεριά»!

Η Δημητσάνα είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο καλοδιατηρημένα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, με μοναδική αρχιτεκτονική, ατμοσφαιρικούς ξενώνες κι εντυπωσιακά μοναστήρια!

Ιθάκη: Το δικό μας ταξίδι... (pics)

Αν σου αρέσει το μπάνιο σε μικρές, δαντελωτές παραλίες και οι περίπατοι ανάμεσα σε βότανα, η Ιθάκη μπορεί να σε κερδίσει.