Εικόνες Ελλάδας - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 10:58 AM, May 25, 2018

Βάι Λασιθίου: Ένα μαγευτικό φοινικόδασος με καταπράσινα νερά (video)

Θεωρείται μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας με εξωτική ομορφιά. Η παραλία στο Βάι Λασιθίου, ένα μαγευτικό φοινικόδασος με καταπράσινα νερά.

Στέμνιτσα: Ένα παραμυθένιο χωριό (pics)

Το αρχαίο της όνομα είναι Υψούς, όνομα το οποίο διατήρησε μέχρι περίπου τον 7ο αιώνα Η σημερινή ονομασία της αγαπημένης Στεμνίτσας έχει σλαβική προέλευση, και σημαίνει τόπος δασώδης και σκιερός.

Αυτά είναι τα 5 ομορφότερα δάση στην Ελλάδα (pics)

Με το ¼ της συνολικής έκτασης της Ελλάδας να αποτελείται από δάση, δεν αποτελεί απορίας άξιο το πώς βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση των χωρών της Ευρώπης με δασικό πλούτο.

Πάμε βόλτα στην πιο όμορφη μικρή πλατεία της Ελλάδας! (pics)

Η ωραιότερη μικρή πλατεία της Ελλάδας, λέγεται «πόρτα» γιατί από κει ξεκινούν όλοι οι δρόμοι του χωριού. Η πλατεία αυτή ανοίγει όλες τις πόρτες του χωριού.

Αυτό είναι το ομορφότερο χωριό! (pics)

Από τη μία στέκει αγέρωχος ο Όλυμπος, που δεσπόζει με τον επιβλητικό όγκο του και τους μύθους του σε όλη την περιοχή. Από την άλλη, η αεικίνητη θάλασσα, ο Θερμαϊκός και το Αιγαίο. 

Όλη η Ελλάδα σε 1,5 λεπτό …τόσο είναι αρκετό για να καταλάβετε ότι ζούμε στην πιο όμορφη χωρά της κόσμου! (video)

«Hello Greece, Hello World» μας χαιρετά η ελληνική ομάδα της Google μέσα από ένα βίντεο που εμπνεύστηκε και κοινοποίησε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Ο φάρος της Σκοπέλου! (pics)

Μπορεί διεθνή φήμη να απέκτησε μετά τα γυρίσματα του «Mamma Mia», η ομορφιά της Σκοπέλου ωστόσο δεν περίμενε τα χολιγουντιανά φώτα για να λάμψει.

Βουρβουρού - Χαλκιδική: Μαγεία από ψηλά! (pic)

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»! Όλοι οι Θεσσαλονικείς την ίδια καραμέλα. Κι έχουν δίκιο. Οι αεροφωτογραφίες από τη Βουρβουρού, έναν οικισμό 140 κατοίκων στη Σιθωνία, είναι μόνο μερικές αποδείξεις της συγκεκριμένης φράσης.

Τα όμορφα χωριά του Ταΰγετου! Ελλάδα το μεγαλείο σου! (pics)

Γνωστός και ως Πενταδάκτυλος, ο Ταΰγετος αποτελεί την υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου, κρύβοντας ομορφιές, φύση και γραφικά χωριά με ορεινό άρωμα Ελλάδας!