Portrait ..Gallery - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 10:58 AM, May 25, 2018

Active Member: 25 χρόνια hip Hop - 25 χρόνια Low Bap - 25 χρόνια στη σκηνή

Βάζω λίγο σκοτάδι και λιγάκι βροχή, για να σου φτιάξω μια παράξενη αρχή και να σε ξεμακρύνω λίγο από τη σκέψη σου. Εδώ λοιπόν, θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σου που 'ναι σα να συνέβη χθες και ορκίσου αν σε πειράξει τόσο που ντραπείς πουθενά να μη τη πεις.

Ο “Θείος Νώντας” ή αλλιώς ο μπαμπάς του ελληνικού Ροκ ή αλλιώς Δημήτρης Πουλικάκος

Οι τίτλοι που μπορούν να ακολουθήσουν τον “Θείο Νώντα” για την ενασχόλησή του με την Ελληνική Show Business πολλοί. Μουσικός και σίγουρα ένας από τους μπαμπάδες της Ελληνικής Ροκ Σκηνής σε χρόνια δύσκολα, ηθοποιός και μάλιστα πολύ αγαπητός, ραδιοφωνικός παραγωγός και φυσικά παραγωγός δίσκων.

I’m here without you babe! (3 Doors down medley)

Είναι δύσκολο να μην σ’ αρέσουν αυτά που αρέσουν στους άλλους. Ειδικά όταν έχεις να παλέψεις για αυτά! Ως αγόρι που συναναστρεφόταν μια ζωή με λαϊκούς άντρες, μεγάλος αδερφός, πατέρας και φίλοι, δεν περίμενα ποτέ να ασχοληθώ με τίποτα παραπάνω από την σχολή, τα πτυχία, το σκυλάδικο.

Let Robbie Williams entertain you

Δεν θα ξεκινήσω κλασσικά να σας περιγράψω το βίο και πολιτεία του Robbie Williams, θα ξεκινήσω με τη προσωπική μου εμπειρία που είχα στη live performance του το καλοκαίρι του 2015 στη Μαλακάσα στα πλαίσια του  «let me entertain you tour».

Janis “Pearl” Joplin. «Γιατί καλύτερα 30 χρόνια στον κόσμο μου, παρά 60 στον δικό σας...»

Είναι μάλλον εύκολο να γράψεις για ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν συνδέεσαι και τόσο πολύ συναισθηματικά. Όταν όμως το θαυμάζεις απεριόριστα, τότε ξεκινούν τα ζόρια. Η αναφορά στην μοναδική, εξαιρετική, ανεπανάληπτη και αξεπέραστη βασίλισσα της rock, Janis (Lyn) Joplin.

LADY GAGA «Η βασίλισσα των μικρών τεράτων»

Πάντοτε είχα μία μεγάλη απορία: «Πώς καταλήγουμε να εμπνεόμαστε από τραγουδιστές απεχθείς σε εμάς; Πώς αποδίδουμε σεβασμό σε αυτούς που απαξιούσαμε στην αρχή;» Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ ακριβώς πώς έγινε, κι όμως, ίσως να ήταν η πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκα!

Κατερίνα Γώγου: "Σου 'πα μονάχα, μη χάνεσαι, και συ μου είπες, ναι μωρέ..."

Ποιός θα φανταζόταν, ότι αυτό το κορίτσι που βλέπαμε σε ανάλαφρους συνήθως ρόλους, θα ήταν τόσο, μα τόσο διαφορετική στην καθημερινή της ζωή. Ο λόγος για την Κατερίνα Γώγου.

Beyoncé : Who run the world, Girls!

Νομίζω πως πρώτη φορά την αντίκρισα και την άκουσα στο κανάλι ΜΑD πρiν περίπου 17 χρόνια. Είχε ήδη κάνει τεράστια αίσθηση την Ελλάδα και την

Η περίπτωση Samantha Fox

Καλοκαιράκι…  Άλλη μια βραδιά που οι ώρες κυλούν αργά.  Απολαμβάνω τη δροσιά στη βεράντα μου. Η ευωδιά απ΄ τα  νυχτολούλουδα μου προκαλεί μια γλυκιά μέθη.

Το όνειρο ζητάει πολλά

Βρέθηκα πρόσφατα στο σπίτι ενός καλού μου φίλου -ξέρετε για εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές ηρεμίας και κουβέντας που με ένα δυο ποτηράκια  παραπάνω

Sting… Ένας τρόπος να ζεις

Κάθε πρωί με το που θα ξυπνήσω, έχω μια συγκεκριμένη συνήθεια. Περπατάω σχεδόν σκουντουφλώντας έως την κουζίνα, με μια κίνηση ανοίγω το παμπάλαιο ραδιόφωνο (με μια ενδόμυχη απορία αν θα δουλεύει ΚΑΙ σήμερα!!) και μετά φτιάχνω καφέ.