Portrait ..Gallery - e-Stage.gr
Dec 12, 2017 Last Updated 9:29 PM, Dec 11, 2017

Ο φίλος μας ο Άσιμος

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ να κάνω είναι οι Κυριακάτικες πρωινές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Αυτές συνοδεύονται πάντα από καλή παρέα και καφέ.

Add a comment

Σάκης Μπουλάς - Στην καρδιά έβαλε πατίνια, και δυο ρουλεμάν!

Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένα αιώνιος εργένης, ένας άγνωστος ουσιαστικά για όλους εμάς αλλά κατά κάποιον τρόπο ένας δικός μας άνθρωπος!

Add a comment

Active Member: 25 χρόνια hip Hop - 25 χρόνια Low Bap - 25 χρόνια στη σκηνή

Βάζω λίγο σκοτάδι και λιγάκι βροχή, για να σου φτιάξω μια παράξενη αρχή και να σε ξεμακρύνω λίγο από τη σκέψη σου. Εδώ λοιπόν, θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σου που 'ναι σα να συνέβη χθες και ορκίσου αν σε πειράξει τόσο που ντραπείς πουθενά να μη τη πεις.

Add a comment

Ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον Πρίγκηπα (audio)

Τέλος Νοέμβρη του 2014 και σε μία κουβέντα που κάνουμε με τον Παναγιώτη Ρηλλο αποφασίζουμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον πρίγκιπα.

Add a comment

Ο “Θείος Νώντας” ή αλλιώς ο μπαμπάς του ελληνικού Ροκ ή αλλιώς Δημήτρης Πουλικάκος

Οι τίτλοι που μπορούν να ακολουθήσουν τον “Θείο Νώντα” για την ενασχόλησή του με την Ελληνική Show Business πολλοί. Μουσικός και σίγουρα ένας από τους μπαμπάδες της Ελληνικής Ροκ Σκηνής σε χρόνια δύσκολα, ηθοποιός και μάλιστα πολύ αγαπητός, ραδιοφωνικός παραγωγός και φυσικά παραγωγός δίσκων.

Add a comment

I’m here without you babe! (3 Doors down medley)

Είναι δύσκολο να μην σ’ αρέσουν αυτά που αρέσουν στους άλλους. Ειδικά όταν έχεις να παλέψεις για αυτά! Ως αγόρι που συναναστρεφόταν μια ζωή με λαϊκούς άντρες, μεγάλος αδερφός, πατέρας και φίλοι, δεν περίμενα ποτέ να ασχοληθώ με τίποτα παραπάνω από την σχολή, τα πτυχία, το σκυλάδικο.

Add a comment

Let Robbie Williams entertain you

Δεν θα ξεκινήσω κλασσικά να σας περιγράψω το βίο και πολιτεία του Robbie Williams, θα ξεκινήσω με τη προσωπική μου εμπειρία που είχα στη live performance του το καλοκαίρι του 2015 στη Μαλακάσα στα πλαίσια του  «let me entertain you tour».

Add a comment

Janis “Pearl” Joplin. «Γιατί καλύτερα 30 χρόνια στον κόσμο μου, παρά 60 στον δικό σας...»

Είναι μάλλον εύκολο να γράψεις για ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν συνδέεσαι και τόσο πολύ συναισθηματικά. Όταν όμως το θαυμάζεις απεριόριστα, τότε ξεκινούν τα ζόρια. Η αναφορά στην μοναδική, εξαιρετική, ανεπανάληπτη και αξεπέραστη βασίλισσα της rock, Janis (Lyn) Joplin.

Add a comment

LADY GAGA «Η βασίλισσα των μικρών τεράτων»

Πάντοτε είχα μία μεγάλη απορία: «Πώς καταλήγουμε να εμπνεόμαστε από τραγουδιστές απεχθείς σε εμάς; Πώς αποδίδουμε σεβασμό σε αυτούς που απαξιούσαμε στην αρχή;» Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ ακριβώς πώς έγινε, κι όμως, ίσως να ήταν η πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκα!

Add a comment

Κατερίνα Γώγου: "Σου 'πα μονάχα, μη χάνεσαι, και συ μου είπες, ναι μωρέ..."

Ποιός θα φανταζόταν, ότι αυτό το κορίτσι που βλέπαμε σε ανάλαφρους συνήθως ρόλους, θα ήταν τόσο, μα τόσο διαφορετική στην καθημερινή της ζωή. Ο λόγος για την Κατερίνα Γώγου.

Add a comment

Ozzy: Beware the prince of darkness, is here...

Καλοκαίρι 1997 και πρώτες ανησυχίες για να φτιάξουμε μπάντα με ένα φίλο σαν παραδοσιακοί έφηβοι ροκάδες – μεταλάδες της εποχής. Πρώτες πρόβες σε

Add a comment

ΑΒΒΑ – Ένα φαινόμενο γεμάτο μουσική και χρυσόσκονη από τα seventies

Από τη Βόρεια Ευρώπη, και συγκεκριμένα από την παγωμένη Σουηδία, ξεκινά το 1966 ένα όμορφο παραμύθι.

Add a comment

Βλάσσης, ένας τρελός και «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ» καλλιτέχνης!!

Στα παραμύθια ποτέ δεν ήμουν καλός, δεν μπορούσα να γράψω ποτέ παραμυθένιες ιστορίες και ταξιδιάρικα κείμενα. 

Add a comment

Η περίπτωση Samantha Fox

Καλοκαιράκι…  Άλλη μια βραδιά που οι ώρες κυλούν αργά.  Απολαμβάνω τη δροσιά στη βεράντα μου. Η ευωδιά απ΄ τα  νυχτολούλουδα μου προκαλεί μια γλυκιά μέθη.

Add a comment

Το όνειρο ζητάει πολλά

Βρέθηκα πρόσφατα στο σπίτι ενός καλού μου φίλου -ξέρετε για εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές ηρεμίας και κουβέντας που με ένα δυο ποτηράκια  παραπάνω

Add a comment

Sting… Ένας τρόπος να ζεις

Κάθε πρωί με το που θα ξυπνήσω, έχω μια συγκεκριμένη συνήθεια. Περπατάω σχεδόν σκουντουφλώντας έως την κουζίνα, με μια κίνηση ανοίγω το παμπάλαιο ραδιόφωνο (με μια ενδόμυχη απορία αν θα δουλεύει ΚΑΙ σήμερα!!) και μετά φτιάχνω καφέ.

Add a comment