Επικαιρότητα - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζει βαλίτσες για τη καλοκαιρινή της περιοδεία

Μετά την άκρως επιτυχημένη πανευρωπαϊκή περιοδεία και τις συναυλίες της στην Λατινική Αμερική, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει το μουσικό ταξίδι της.

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες ολοκαίνουριος Παντελής Παντελίδης (video)

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί εδώ και δυο χρόνια να είναι μακριά μας, αλλά τα κομμάτια που είχε αφήσει έτοιμα πίσω του είναι εδώ για να μας συνοδεύουν.

Δεν θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες του θανάτου του Curt Cobain

Σύμφωνα με απόφαση του Εφετείου την πολιτείας της Ουάσινγκτον οι φωτογραφίες από τον θάνατο του Curt Cobain δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

Κατερίνα Νάκα: Το νέο της τραγούδι με την υπογραφή του Γονίδη έχει ξεπεράσει τις 100.000 προβολές

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Νάκα «Μαύρα Χρώματα» έχει ξεπεράσει τις 100.000 πραγματικές προβολές μέσα σε τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Βλάσσης

Από τη ζωή έφυγε χτες λόγω ανακοπής εξαιτίας της «ανευθυνότητας κάποιων γιατρών», όπως έγραψε στο προφίλ τους στο facebook ο καλός του φίλος Ανδρέας Κουβελογιάννης.

Droulias Brothers: Στο στούντιο για το νέο τους τραγούδι με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα (pic)

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφουν μουσικά μετά από μεγάλη αποχή οι Droulias Brothers, και πραγματικά αυτή η αναμονή άξιζε για τους θαυμαστές τους.

Θάνος Μικρούτσικος: «Έχω καρκίνο, θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ»

Ο μεγάλος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, από το περασμένο Ιούνιο, πως αυτό άλλαξε την ζωή του και πως θα παλέψει όσο καλύτερα μπορεί.

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations