Επικαιρότητα - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:40 AM, May 28, 2018

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά - Ο Παπαγάλος

Τριάντα ένα χρόνια στη δισκογραφία κλείνει φέτος ο Στέλιος Παπαϊωάννου Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του Μωρά στη Φωτιά και το γιορτάζει με ένα νέο album που έχει τίτλο “Το Χρυσό Κλειδί”.

Dimitri Kopsis - Selves

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single “Lunatic”, ο νέος δημιουργός Dimitri Kopsis κυκλοφορεί το δεύτερο digital single του με τίτλο “Selves”.l

Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ

Ο Γιος της Αρετής «είναι εδώ»! Από ένα παιδί που μετρούσε τα αστέρια, είναι πια μεγάλος κι έχει φτιάξει τη δική του χώρα.

Αντώνης Βάμβουκας - Τούτο το μήνα

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής από την Κρήτη Αντώνης Βάμβουκας διασκευάζει με ξεχωριστό πνεύμα το αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι «Τούτο το μήνα».

Νίκος Γιακουμάκης - Εκεί στο Φάρο

Παραλία Σουβάλας, Κόκκινο Σπίτι, Μέσα Παναγίτσα και Αλσύλλιο Φάρου Κακής Κεφαλής, συνθέτουν το σκηνικό για το δεύτερο videoclip του τραγουδοποιού Νίκου Γιακουμάκη, με τίτλο: «Εκεί στο Φάρο».

Aλεξ Καββαδίας - Abnormal (Hiras remix)

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του "Abnormal" , ο Άλεξ Καββαδίας δίνει τη σκυτάλη στον παραγωγό της electronica Hiras για ένα μοναδικό remix. 

Σταμάτης Πακάκης - Μάνα

Την πρώτη του προσωπική δουλειά  παρουσιάζει ο Σταμάτης Πακάκης με το τραγούδι «ΜΑΝΑ». Πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό δημιούργημα που θα έχει τον ομώνυμο τίτλο.

Γιώργος Περού - Πόσο Τυφλοί

Νέο βίντεο για το τραγούδι «Πόσο Τυφλοί» που συμπεριλάμβάνεται στον δίσκο με τη μουσική για την θεατρική παράσταση «Οι 12 Ένορκοι».

Deejay Nic The Band - Raver's Dawn

H Phonographic Society Records παρουσιάζει το καινούριο Electronic Rock single των Deejay Nic The Band με τίτλο Raver's Dawn.

Μύστες - Νέα εποχή

Οι Μύστες, είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2016 από τον μουσικό παραγωγό Λαμπράκη Γιώργο και τον στιχουργό Φλέσσα Παναγιώτη με βάση το ραπ, δηλαδή την ραψωδία.