Δισκοκριτική: The Lumineers - Ophelia - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Δισκοκριτική: The Lumineers - Ophelia

Κατηγορία: Δισκοκριτικές

Το δεύτερου άλμπουμ των "The Lumineers" είναι γλυκό, ρομαντικό και νέο.

Η επικείμενη απελευθέρωση του δεύτερου άλμπουμ των The Lumineers, με το όνομα Cleopatra, εγγυάται την κλισέ "αναμενόμενη επιτυχία". Δεν είναι απλώς το γεγονός ότι το ντεμπούτο του ίδιου του Ντένβερ έγινε πριν από τέσσερα χρόνια (Απρίλιος 2012), αλλά επειδή ήταν η σπάνια περίπτωση ενός νέου καλλιτέχνη λαϊκού ροκ-folk που είχε σημαντικό αντίκτυπο.

Οι Lumineers συνεχίζουν να πωλούν πάνω από 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κάνοντας live από μικρές λέσχες μέχρι φεστιβάλ. "Ho Hey", το κραυγαλέα φωνητικό του άλμπουμ έγινε σχεδόν εθιστικό. Είναι δύσκολο να υπερκεραστεί η επίδραση του ανορθόδοξου τραγουδιού.

Το ραδιόφωνο το αγάπησε - Νο 1 στο Rock and Alternative, αλλά και στους Adult Pop και Adult Contemporary charts - όπως και οι λαοί που επιτρέπουν τη μουσική για διαφημίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Ποια ήταν η επιτυχία της μπάντας; Ως τραγουδιστής Wesley Schultz ομολόγησε στην πρόσφατη συνέντευξή του: "Όταν παίζεις ένα τραγούδι χιλιάδες φορές - μερικές φορές, δεκάδες φορές την ημέρα - [μπορεί να είναι] λίγο δύσκολο να αισθάνεσαι συνδεδεμένος με το κομμάτι. Σαν να λες το τραγούδι κάποιου άλλου."

Το κομμάτι τους Ophelia έχει ήδη φτάσει τα 57 εκατομμύρια views στο Youtube, και δεν είναι τυχαίο αφού ο ήχος τους είναι μοναδικός και κολλητικός. Διαφωνείτε; Καλή ακρόαση!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations