Δισκοκριτική: Brave Enough από Lindsey Stirling - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Δισκοκριτική: Brave Enough από Lindsey Stirling

Κατηγορία: Δισκοκριτικές

Είναι δύσκολο να αξιολογήσω την πολυτάλαντη βιολονίστα, τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια, συνθέτη και αγαπημένη Lindsey Stirling.

Έχει γοητεύσει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της μόνη της, αφού ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο YouTube. Τώρα, σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, το τρίτο της στουντιακό album, Brave Enough, από την δική της εταιρία Lindseystomp Records  εκδόθηκε 19 Αυγούστου 2016.

Οι fan λατρεύουν τη δημιουργικότητα, την περιέργεια και το χάρισμα από τότε που άρχισε την καριέρα της η Stirling, όπου της έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό, διαφοροποιημένο fanbase, όπου όλα τα μέρη φαίνεται να έρχονται μαζί για να αγκαλιάσουν το μοναδικό ύφος και τον ήχο που προσφέρει.

Για όσους εξακολουθούν να ομιλούν για το ποια είναι, μιλάμε για μία κλασικά εκπαιδευμένη βιολιστή και χορεύτρια. Εμπνευσμένη από τις τέχνες σε νεαρή ηλικία, συνέχισε να ενσωματώνει τα έργα της με ηλεκτρονικά tempo και ήχους που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των ημερών της στην μουσική Dubstep και τη δική της λατρεία για τον Skrillex, έτσι με την πάροδο των χρόνων έχει μεταμορφωθεί σε μια ηλεκτρονικά-λυρική παραδοσιακή συνθέτρια.

 Ήταν στο αυτοβιογραφικό της ντεμπούτο άλμπουμ, το Lindsey Stirling του 2012, όπου πολλοί θαυμαστές ερωτεύτηκαν τις καινοτόμες και οπτικά επαγόμενες μελωδίες της, όπως η "Moon Trance", "Crystallize", "Transcendence", "Zi-Zi's Journey" "Elements". Η κυκλοφορία της οδήγησε την πώληση πάνω από 300.000 αντίτυπα χωρίς να έχει μεγάλη εταιρία στις ΗΠΑ και έφτασε στο Platinum στη Γερμανία και χρυσό στην Πολωνία και την Ελβετία. Από τότε, η Stirling περιοδεύει χωρίς διακοπή καθώς συνεχίζει να φέρνει τα άλμπουμ της στη ζωή στη σκηνή.

 Ιστορικά, τα θέματα της έχουν ενσωματώσει επίσης Θέατρο, Βιντεοπαιχνίδια και μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Φάντασμα της Όπερας, το Zelda και το Game of Thrones.

Με όλη αυτή την ιστορία, ο Stirling αναρωτιόταν τι θα έπρεπε να ακολουθήσει η επόμενη κατεύθυνση του με το Brave Enough. Τότε, η προσπάθειά της για το 2014, το Shatter Me, γράφτηκε με βάση τη μάχη της με την ανορεξία και περιλάμβανε τη συνεργασία της με τραγουδιστές και μουσικούς, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου "Shatter Me" με την Lizzy Hale των Halestorm.

Τώρα, το Brave Enough περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο ποσό από τραγουδιστές, όπου οκτώ από τα 14 κομμάτια του άλμπουμ περιλαμβάνουν τραγουδίστριες όπως η Christina Perri, η Dan + Shay, η Lecrae και ο Andrew McMahon. Ενώ τα άλλα έξι τραγούδια είναι το κλασσικό βιολί στυλ της Striling.

 Όλο το album είναι ξεκάθαρα πνευματικό και εσωτερικό για την ερμηνεύτρια και θέλει σίγουρα σεβασμό και μία ανοιχτή ψυχή. Καλή ακρόαση!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations