Δισκό...πολις - e-Stage.gr
Feb 18, 2018 Last Updated 2:05 PM, Feb 18, 2018

Δισκο...πολις - Το Βρώμικο Ψωμί

Σάββατο και μπαίνουμε τρέχοντας στην αγαπημένη μας χρονομηχανή της Δισκό...πολις, η οποία μας γυρνάει πίσω στο 1971 και στην κυκλοφορία του δίσκου Βρώμικο Ψωμί από τον Διονύση Σαββόπουλο.

Add a comment

Δισκό...πολις - Colour by Numbers

Το συγκρότημα Culture Club είναι μια αγγλική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1981, με τον Boy George στα φωνητικά, και θεωρούνται μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές και επιρροές ομάδες της δεκαετίας του '80.

Add a comment

Δισκό...πολις - Χειμωνανθός

Ο Γιάννης Χαρούλης ανήκει στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, τόσο για την φωνή τους αλλά και για το ήθος και τις επιλογές των τραγουδιών τους.

Add a comment

Δισκό...πολις - Προτεραιότητα ( Έλενα Παπαρίζου)

Μόλις μια μέρα την κυκλοφορία του 9ου δίσκου της Έλενας Παπαρίζου, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε μαζί της ένα ταξίδι στο χρόνο, συγκεκριμένα στο 2004, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Προτεραιότητα».

Add a comment

Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block)

Μιας και οι Κυριακές είναι πιο παρεϊστικες σαν μέρες, σήμερα θα θυμηθούμε ένα boy band που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’80. Οι New Kids On The Block με τον δίσκο “Hangin’ Tough” το 1988 κατακτούν το νεανικό κοινό.

Add a comment

Δισκό...πολις - Του Αιγαίου τα μπλουζ

Σήμερα η Δισκό…πολη έχει κέφια ‘90s και θέλει και blues! Όχι όμως οποιαδήποτε blues! Θέλει «Του Αιγαίου τα blues» γιαυτό και θα ανατρέξουμε στο 1991 και θα συναντήσουμε τον Κώστα Μπίγαλη!

Add a comment

Δισκό...πολις - Burlesque

Πάει καιρός που αναφερθήκαμε σε κάποιο soundtrack. Σήμερα νομίζω πως είναι καιρός να επανορθώσουμε! Αν και το σημερινό μας ταξίδι στο χρόνο δεν θα είναι πολύ μακρινό καθώς πάμε μόλις στο 2010 για να δούμε το «Burlesque»

Add a comment

Δισκό...πολις - Νοτιοανατολικά του κόσμου

Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, στο χώρο και στον χρόνο. Συγκεκριμένα φεύγουμε «Νοτιοανατολικά του κόσμου» για να συναντήσουμε τον Νότη Σφακιανάκη.

Add a comment

Δισκό…πολις - Back in Black

Στις 21 Ιουλίου 1980 κυκλοφόρησε ένα από το πιο διάσημα άλμπουμ των Αυστραλών ροκάδων AC DC με τίτλο «Back in Black» μόλις μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του πρώτου τραγουδιστή του συγκροτήματος Bon Scott.

Add a comment