Σπιτικές γεύσεις - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 10:58 AM, May 25, 2018

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά

Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί έναν γευστικό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο προκειμένου να προλάβετε Ω3 λιπαρά. Παράλληλα, τα λαχανικά και τα μυρωδικά ενισχύουν το πιάτο όχι μόνο σε γεύση, αλλά και σε βιταμίνες & αντιοξειδωτικά συστατικά.

Γεμιστά μπιφτέκια light

Μη φοβάστε... η σημερινή μας συνταγή δεν παχαίνει... ομορφαίνει!! Γεμιστά μπιφτέκια με τυρί light και μανιτάρια έχει το σημερινό μενού!!

Κουνελομπερδέμετα

Το έρμο το κουνελάκι μπερδεύτηκε στα δίχτυα που είχαν στίσει οι ταλιατέλες και φυσικά τους έκανε παρέα στην κατσαρόλα! Εκπληκτικό φαγητό! Φτιάξε το!

Μέλι το μοσχάρι λέμε!

Λίγο πριν την νηστεία της Μ. Εβδομάδος. Φτιάξτε το ...μελώστε το όπως εμείς και άπλα απολαύστε το! Πόνος στην κουζίνα σας!

Λουκανοπιτάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια!

Όταν το κρεμμύδι λιώνει και αγκαλιάζει το λουκανικάκι... Που με την σειρά του τυλίγεται στοργικά  στο μαλακό ζυμαράκι... Τότε ετοιμαστείτε για μια μοναδική έκρηξη γεύσεων!

Φακοσάλατο το θρεπτικόν!

Σήμερα έχουμε φαγάκι αλά survivor.! Όμως σίγουρα πιο νόστιμο και πιο θρεπτικό! Φακοσάλατο με λίγες εξαιρετικές προσθήκες! Φτιάξτε το!!

Η κολοκύθα της κόλασης!

Η κολοκύθα που δεν γίνεται άμαξα αλλά χωράει μέσα της της πανάγιας τα καλούδια! Μοναδικό και εντυπωσιακό μαγειρικό αποτέλεσμα! Φτιάξτε το και εντυπωσιάστε!