Γεύσεις από Ελλαδα - e-Stage.gr
Dec 13, 2017 Last Updated 7:49 PM, Dec 12, 2017

Μακαρόνια με... μέλι

Γιορτοσυνταγή σας έχω σήμερα και "μακαρόνια" και γλυκά μαζί...!!! Ελάτε μελομακάρονα επίκαιρα και αγαπητά σε όλους!! Για ετοιμαστείτε για κουζίνες!! 

Add a comment

Σουτζουκοκατάσταση

Στο κάρβουνο έγινε τρελό πάρτυ με πρωταγωνιστές το πάντα δημοφιλές συγκρότημα των "Σουτζουκέιρος"!! Μοναδικό φαγητό για καλοφαγάδες!! Ακόμα κάθεστε;

Add a comment

Μπουγάτσα για κάθε ράτσα

Ούνα φάτσα - ούνα ράτσα, πάρτε τώρα μια μπουγάτσα!!! Το αγαπημένο ζυμάρι από Σαλονίκης, έτοιμο στο πιάτο σας απλά και γρήγορα!!! Τι; Κάθεστε ακόμα; Κουζίνες αμέσως!!

Add a comment

Ψητή φασολάδα με τραγανό μπέικον και χωριάτικες μπρουσκέτες

Η πιο ελληνική και νόστιμη μπρουσκέτα που έχετε  δοκιμάσει!!! Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε!!! Κουζίνες τώρα μαγείρια μου!!

Add a comment

Αγριογούρουνο σε κόκκινο κρασί και σάλτσα ντομάτας

Ήρθε ο αγριογούρουνας και ήταν πασαλειμμένος με κρασί και ντομάτα. Τι να κάνω κι εγώ τον έβαλα στον φούρνο!!! Κουζίνες αμέσως γιατί δεν υπάρχει σας λέω!

Add a comment

Χταπόδι με μαυροδάφνη & ζυμαρικό Στριφτό

Το χταποδάκι είχε όρεξη για ποτό εκείνη την ημέρα!! Έτσι χωρίς να υπολογίσει τους κινδύνους έπεσε με τα μούτρα στην "μαυροδάφνη", έγινε ντίρλα και γλίστρησε μέσα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά! Η συνέχεια επί της συνταγής!!! Κουζίνες γρήγορα μαγείρια μου!!!

Add a comment

Πίτα Καισαρεία

Ωραία πίτα έρχεται...Από  ...Από την Καισαρεία...Ζεις αρχο...Ζεις αρχόντισσα κυρία....!! Άντε τι άλλο θέλετε; Πρωτοχρονιά ντάλα καλοκαίρι σας έφερα!!! Αμέσως κουζίνες γιατί θέλει δουλίτσα αλλά θα αποζημειωθείτε εκ του αποτελέσματος!!

Add a comment