Γεύσεις από Ελλαδα - e-Stage.gr
Feb 19, 2018 Last Updated 4:04 PM, Feb 19, 2018

Μπακαλιαροντολμάδες!

Όταν ο αγαπημένος μπακαλιάρος μπλέκει τα μπούτια του με το λάχανο, το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι ένας νόστιμος μακαλιαροντολμάς!! Ε φτιάξτε τον ντε!!

Add a comment

Αγγιναροχαϊδέματα με αρνάκι στον πάσσαλο!!

Το αυτοκρατορικό αρνάκι κάλεσε στο παλάτι την  πράσινη βασίλισσα αγκινάρα μαζί με τον μανιταροστρατό της για να βρούνε μια λύση!! Στο τέλος βέβαια επενέβη ο άρχοντας άνθρωπος και κατέληξαν σουβλάκι!! Πεντανόστιμο φτιάξτε το!!

Add a comment

Μακεδονίτικη πρασόπιτα

Από κάτω ένα φύλλο, στην μέση νόστιμα ελληνικά χορταρικά και από πάνω πάλι φύλλο!! Τι είναι; Μα φυσικά η μοναδική Μακεδονική πρασόπιτα!! Μέρες που περνάμε φτιάξτε την!

Add a comment

Μακαρόνια με... μέλι

Γιορτοσυνταγή σας έχω σήμερα και "μακαρόνια" και γλυκά μαζί...!!! Ελάτε μελομακάρονα επίκαιρα και αγαπητά σε όλους!! Για ετοιμαστείτε για κουζίνες!! 

Add a comment

Σουτζουκοκατάσταση

Στο κάρβουνο έγινε τρελό πάρτυ με πρωταγωνιστές το πάντα δημοφιλές συγκρότημα των "Σουτζουκέιρος"!! Μοναδικό φαγητό για καλοφαγάδες!! Ακόμα κάθεστε;

Add a comment

Μπουγάτσα για κάθε ράτσα

Ούνα φάτσα - ούνα ράτσα, πάρτε τώρα μια μπουγάτσα!!! Το αγαπημένο ζυμάρι από Σαλονίκης, έτοιμο στο πιάτο σας απλά και γρήγορα!!! Τι; Κάθεστε ακόμα; Κουζίνες αμέσως!!

Add a comment