Καµίλα Λέκµπεργ - Ο θηριοδαμαστής - e-Stage.gr
Jan 18, 2018 Last Updated 2:44 AM, Jan 18, 2018

Καµίλα Λέκµπεργ - Ο θηριοδαμαστής

Κατηγορία: Νέες εκδόσεις

Η ενάτη περιπέτεια με πρωταγωνιστες τον επιθεωρητή Πάτρικ και την Έρικα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ιανουάριος. Η Φιελµπάκα είναι παγωµένη. Ένα µισόγυµνο κορίτσι τρέχει µέσα στο χιονισµένο δάσος και πετάγεται στη µέση του δρόµου. Ο διερχόµενος οδηγός δεν έχει χρόνο να αντιδράσει.

Όταν ο επιθεωρητής Πάτρικ και η οµάδα του λαµβάνουν σήµα για το ατύχηµα, η ταυτότητα του κοριτσιού έχει ήδη εξακριβωθεί. Είχε εξαφανιστεί τέσσερις µήνες πριν, καθ’ οδόν για το σπίτι της από την τοπική σχολή ιππασίας, και κανείς δεν την είχε δει έκτοτε. Το σώµα της φέρει σηµάδια απίστευτων βιαιοτήτων και υπάρχει το ενδεχόµενο να µην είναι αυτή το τελευταίο ή το µόνο θύµα.

Ταυτόχρονα, η Ερίκα ερευνά µια παλιά οικογενειακή τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο ενός άντρα. Επισκέπτεται αµέτρητες φορές τη σύζυγό του, η οποία καταδικάστηκε για τον φόνο του, χωρίς όµως να µπορεί να εξακριβώσει τι πραγµατικά συνέβη. Τι της κρύβει; Η Ερίκα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Φαίνεται πως το παρελθόν ρίχνει βαριά τη σκιά του στο παρόν.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Πλοκή που ανεβάζει τους παλµούς αλλά γλυκαίνει την καρδιά.
Val McDermid, συγγραφέας

Τροµακτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα.
Sun

Η Camilla Lackberg (Καµίλα Λέκµπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και µεγάλωσε στη Φιελµπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλµ. περίπου από το Γέτεµποργ. Στη Φιελµπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονοµικά στο πανεπιστήµιο του Γέτεµποργ και εργάστηκε ως οικονοµολόγος για µερικά χρόνια. Ένα σεµινάριο δηµιουργικής γραφής στάθηκε η αφορµή για να αλλάξει καριέρα. Σήµερα τα βιβλία της σειράς, µε πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα –το alter ego της Καµίλα– και τον αστυνοµικό Πάτρικ, ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 20.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσµο. Όλα τα αστυνοµικά µυθιστορήµατα της Καµίλα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Μεταίχµιο. Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στους διαδικτυακούς τόπους www.camillalackberg.com και www.metaixmio.gr

Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Σειρά: Βιβλία Pocket
(ISBN: 978-618-03-1246-1, Εξώφυλλο: Μαλακό, Σχήμα: 12 x 16,7, Σελίδες: 536, Tιμή: 7,70€)
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2017
Τίτλος πρωτοτύπου: Lejontämjaren


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations