«Ο Γιος»του Jo Nesbο - e-Stage.gr
Jan 19, 2018 Last Updated 6:38 PM, Jan 19, 2018

«Ο Γιος»του Jo Nesbο

Κατηγορία: Νέες εκδόσεις

36 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Του έλεγαν ψέματα μια ζωή.

O ηρωινοµανής Σόνι έχει περάσει το µεγαλύτερο µέρος της ζωής του στη φυλακή. Χάρη στο απόκοσµο χάρισµά του να παρηγορεί, δέχεται µε µακαριότητα τις εξοµολογήσεις των συγκρατούµενών του, οι οποίοι νιώθουν λυτρωµένοι µετά απ’ αυτές. Κανένας δεν µοιάζει να νοιάζεται πώς ο Σόνι βρίσκει µε τόση ευκολία τη δόση του µες στη φυλακή ούτε για ποια εγκλήµατα εκτίει ποινή.

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...

Ο εθισµός του ξεκίνησε από τότε που ο αστυνοµικός πατέρας του προτίµησε να αυτοκτονήσει όταν κατηγορήθηκε για διαφθορά. Τώρα το παιδί αυτό είναι στο επίκεντρο ενός ολόκληρου κυκλώµατος συγκάλυψης εγκληµάτων, στο οποίο εµπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και απελπισµένοι ιερείς. 

ΜΕ ΟΠΟΙΟ∆ΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Μια συγκεκριµένη όµως εξοµολόγηση που θα ακούσει ο Σόνι θα ανατρέψει τα πάντα, γιατί θα του αποκαλύψει τι πραγµατικά συνέβη στον πατέρα του. 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Ένα ανελέητο κυνηγητό, γεµάτο ένταση και βία, ανάµεσα σε έναν νεαρό κατάδικο και έναν διαταραγµένο ντετέκτιβ, µια διαδροµή στη σκοτεινή και βρόµικη πλευρά του Όσλο.
Sunday Mirror

Ο Jo Nesbο γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στο Όσλο. Σπούδασε οικονοµικά και εργάστηκε ως χρηµατιστής και δηµοσιογράφος. Το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του µυθιστόρηµα µε τίτλο The Bat (Η νυχτερίδα), το οποίο ήταν και το πρώτο της σειράς µε πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε. ∆ιά­σηµος σήµερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να ξεπερνούν τα 36.000.000 αντίτυπα παγκοσµίως σε πωλήσεις και να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες. Έχει τιµηθεί µε τα πιο έγκυρα βραβεία, όπως τα Riverton Prize (1997), Glass Key (1998), Booksellers’ Prize (2000 και 2007), καθώς και µε τις υψηλότερες διακρίσεις στη χώρα του. Το µυθιστόρηµά του Νέµεσις ήταν υποψήφιο για το βραβείο Edgar Allan Poe (2010). Ζει µόνιµα στο Όσλο. Από τις εκδόσεις Μεταίχµιο κυκλοφορούν όλα τα αστυνοµικά του µυθιστορήµατα καθώς και η σειρά παιδικών βιβλίων του ίδιου µε ήρωα τον ∆όκτορα Πορδαλό. 

Μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη
Σειρά: Βιβλία Pocket
(ISBN: 978-618-03-1248-5, Εξώφυλλο: Μαλακό, Σχήμα: 12 x 16,7, Σελίδες: 608, Tιμή: 7,70€)
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2017
Τίτλος πρωτοτύπου: Sonnen

Για να διαβάσετε περισσότερα: 
www.jonesbo.com  
www.metaixmio.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations