«Η νυχτερίδα» του Jo Nesbο - e-Stage.gr
Jan 22, 2018 Last Updated 9:59 PM, Jan 21, 2018

«Η νυχτερίδα» του Jo Nesbο

Κατηγορία: Νέες εκδόσεις

36 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Χάρι παίζει εκτός έδρας. Μια εικοσιτριάχρονη Νορβηγίδα δολοφονείται στο Σίδνεϊ. Ο επιθεω­ρητής Χάρι Χόλε στέλνεται στην Αυστραλία για να βοηθήσει στις έρευνες.  

ΕΧΕΙ ΡΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ.

Όταν όµως αποδεικνύεται πως η δολοφονία της νεαρής Νορβηγίδας είναι απλώς ο τελευταίος κρίκος µιας αλυσίδας ανεξιχνίαστων φόνων, τίποτα δεν µπορεί να συγκρατήσει τον Χάρι. Το κυνήγι του σίριαλ κίλερ ξεκινά… Ο δολοφόνος όµως θέλει να συνοµιλήσει µόνο µε τον Χόλε.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ; 

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Το εναρκτήριο βιβλίο της σειράς µε πρωταγωνιστή τον Χάρι Χόλε διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν τον Nesbo ως το µεγαλύτερο αστέρι της σύγχρονης αστυνοµικής λογοτεχνίας. Η έτσι κι αλλιώς καθηλωτική πλοκή του απογειώνεται χάρη στο «εξωτικό» αυστραλιανό περιβάλλον και τη χηµεία που αναπτύσσεται ανάµεσα στον Χόλε και τον βασικό του συνεργάτη. 
Publishers Weekly

Από το πρώτο αυτό βιβλίο της σειράς Χάρι Χόλε ο Nesbo το βάζει σκοπό να διαλύσει όλα τα κλισέ του είδους, καθιερώνοντας νέα µοτίβα κι αποδεικνύεται συγγραφέας µε όραµα. 
Independent

Ο Jo Nesbο γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1960 στο Όσλο. Σπούδασε οικονοµικά και εργάστηκε ως χρηµατιστής και δηµοσιογράφος. Το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του µυθιστόρηµα µε τίτλο The Bat (Η νυχτερίδα), το οποίο ήταν και το πρώτο της σειράς µε πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε. ∆ιά­σηµος σήµερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να ξεπερνούν τα 36.000.000 αντίτυπα παγκοσµίως σε πωλήσεις και να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες. Έχει τιµηθεί µε τα πιο έγκυρα βραβεία, όπως τα Riverton Prize (1997), Glass Key (1998), Booksellers’ Prize (2000 και 2007), καθώς και µε τις υψηλότερες διακρίσεις στη χώρα του. Το µυθιστόρηµά του Νέµεσις ήταν υποψήφιο για το βραβείο Edgar Allan Poe (2010). Ζει µόνιµα στο Όσλο. Από τις εκδόσεις Μεταίχµιο κυκλοφορούν όλα τα αστυνοµικά του µυθιστορήµατα καθώς και η σειρά παιδικών βιβλίων του ίδιου µε ήρωα τον ∆όκτορα Πορδαλό. 

Για να διαβάσετε περισσότερα: 
www.jonesbo.com  
www.metaixmio.gr

Μετάφραση: Ε. Δ. Παπαγρηγοράκη
Σειρά: Βιβλία Pocket
(ISBN: 978-618-03-1247-8, Εξώφυλλο: Μαλακό, Σχήμα: 12 x 16,7, Σελίδες: 464, Tιμή: 6,60€)
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2017
Τίτλος πρωτοτύπου: Flaggermusmannen


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations