Γυμνοί στη κρίση του Κώστα Μητρόπουλου - e-Stage.gr
Jan 22, 2018 Last Updated 9:59 PM, Jan 21, 2018

Γυμνοί στη κρίση του Κώστα Μητρόπουλου

Κατηγορία: Νέες εκδόσεις

Με το γνωστό του χιούμορ, ο πολύπειρος γελοιογράφος Κώστας Μητρόπουλος σχολιάζει, σατιρίζει και δείχνει τον δρόμο της εξόδου από την Κρίση που δεν είναι άλλος από το ρέμα.

Γιατί όπως σημειώνει και ο ίδιος στο προλογικό του σημείωμα:

«Ο γκρεμός είναι γκρεμός. Πάει και τελείωσε. Το ρέμα όμως μπορεί πιο κάτω να γίνεται ποτάμι. Με νεράκι γάργαρο. Με φυλλωσιές δροσερές στις όχθες. Και εκεί μπορεί να σεργιανάνε νεράιδες και να χοροπηδούν συλφίδες! Ζουμερές, αφράτες, παιχνιδιάρες! Εν ολίγοις. Συνοψίζοντας, το μέλλον έχει θέσεις για πάρκινγκ. Οι πιθανότητες να έχουμε και αυτοκίνητο πάλι είναι αρκετούτσικες! Μην το αποκλείετε καθόλου».

Ο Κώστας Μητρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στη διάρκεια της οικονοµικής κρίσης που συνεχίζεται µέχρι σήµερα. Πρωτοσκιτσάρισε πολιτικές και κοινωνικές γελοιογραφίες στο ΒΗΜΑ και στα ΝΕΑ. Μια συνεργασία που επίσης συνεχίζεται µέχρι σήµερα. Ζει και σχεδιάζει συνεχώς. ∆ιακόπτει µόνο κατά τη διάρκεια των µατς του Ολυµπιακού. Αδυνατεί να συγκεντρωθεί σε λυπηρές, απαισιόδοξες ή θανατηφόρες προοπτικές. Ευδιάθετος άνευ ιδιαίτερου λόγου. Συνοµιλεί µε τη γυναίκα του. Πολιτικολογεί µε τον γιο του. Εξυπνακίζει µε οιονδήποτε και κοµπλάρει µε την εγγονή του.

Σειρά: Ημερολόγιο/Λεύκωμα
(ISBN: 978-618-03-1343-7, Εξώφυλλο: Μαλακό,
Σχήμα: 26x19, Σελίδες: 136, Τιμή: 15,50€)
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2017


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations