Νέες εκδόσεις - e-Stage.gr
Jan 18, 2018 Last Updated 7:49 PM, Jan 18, 2018

James Patterson & Michael Ledwidge - Κυνηγητό Θανάτου

Ένας δολοφόνος που δουλεύει μεθοδικά και αυτοαποκαλείται ο Δά­σκαλος έχει αναλάβει το καθήκον να συμμορφώσει τη Νέα Υόρκη σκοτώνοντας τα αλαζονικά αφεντικά της. Θα μάθει σε όλους πώς να φέρονται αλλιώς τους περιμένει βέβαιος θάνατος. 

Add a comment

Διονύσης Π. Σιμόπουλος - Είμαστε αστρόσκονη (Σύμπαν, μια ιστορία χωρίς τέλος)

Το άγνωστο συχνά τρομάζει τον κόσμο. Πολλούς τους κάνει να αισθάνονται χαμένοι. Μόνοι. Ανασφαλείς. Σε άλλους το άγνωστο κεντρίζει την περιέργεια. Τους κάνει ανυπόμονους. Περήφανους.

Add a comment

Άννα Παχή - Αντρών ΕγχΟιρίδιον

Στο δρόμο της αναζήτησης ιδανικού συντρόφου, συχνά σκοντάφτουμε, πέφτουμε και τρώμε τα μούτρα μας. Όχι πια. Το «Αντρών ΕγχΟιρίδιον» είναι εδώ, να μας προστατεύσει από τις κακοτοπιές.

Add a comment

Τσε: Εικόνες μιας ζωής

Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα ανήκει µόνο στον εαυτό του. Πενήντα χρόνια μετά την εκτέλεσή του σε βουνό της Βολιβίας, ο Τσε μοιάζει να µας στέλνει ένα τελευταίο συνωµοτικό κλείσιµο του µατιού που παρακινεί σε εξέγερση.

Add a comment

«Το Μοναστήρι της Πάρµας» του Σταντάλ

Μυθιστόρηµα αφιερωµένο στην αγέρωχη νιότη, στη δύναµη του έρωτα µα και στο τραγικό µεγαλείο του ανθρώπου όταν αυτός αναµετράται µε τον πόλεµο, τον θάνατο και τον θεό του.

Add a comment

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ - «Μια ζωή χωρίς άλλοθι» Όπως την αφηγήθηκα στον Γιάννη Ν. Μπασκόζο

Ένα κείμενο καταβύθιση στο παρελθόν που την καθόρισε και ένα μάθημα ζωής για τους νέους που θέλουν, όπως θα πει η ίδια, να έχουν τα πόδια στη γη και τα μάτια στον ουρανό.

Add a comment

«Η νυχτερίδα» του Jo Nesbο

36 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Χάρι παίζει εκτός έδρας. Μια εικοσιτριάχρονη Νορβηγίδα δολοφονείται στο Σίδνεϊ. Ο επιθεω­ρητής Χάρι Χόλε στέλνεται στην Αυστραλία για να βοηθήσει στις έρευνες.  

Add a comment

Η Εκδίκηση της Yrsa Sigurdardόttir

Σ’ ένα αποµονωµένο χωριό, τρεις φίλοι αποφασίζουν να ανακαινίσουν ένα εγκαταλειµµένο σπίτι. Αλλά σύντοµα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι µόνοι τους – κάποιος θέλει να φύγουν και δηλώνει σαφώς την παρουσία του. 

Add a comment

Γυμνοί στη κρίση του Κώστα Μητρόπουλου

Με το γνωστό του χιούμορ, ο πολύπειρος γελοιογράφος Κώστας Μητρόπουλος σχολιάζει, σατιρίζει και δείχνει τον δρόμο της εξόδου από την Κρίση που δεν είναι άλλος από το ρέμα.

Add a comment

Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι του Ντ. Χ. Λόρενς

Μια τολμηρή διερεύνηση του σεξουαλικού πάθους ως του μόνου ζωτικού και αληθινού στοιχείου της ζωής, μια πολύ διεισδυτική αποτύπωση της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας.

Add a comment

Εκδόσεις Σοκόλη: Κάποτε ήσουν καλό παιδί του Ζαν Ανούιγ...

Κάποτε ήσουν καλό παιδί του Ζαν Ανούιγ: Από το διακείμενο στην αισθητική του μετα – μοντέρνου» μονογραφία του Νεκτάριου – Γεώργιου Κωνσταντινίδη μόλις κυκλοφόρησε.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations