Θεατρικές Παραστάσεις - Θεάματα - e-Stage.gr
Mar 23, 2018 Last Updated 4:24 AM, Mar 23, 2018

Ο Χαφιές και η Εβραία στο Από μηχανής θέατρο

Η ΕΒΡΑΙΑ - Ο ΧΑΦΙΕΣ Δύο μονόπρακτα του έργου ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ του Μπέρτολτ Μπρεχτ μετάφραση ΠέτροςΜάρκαρης σκηνοθεσία Ανδρονίκη Χριστάκη στο από μηχανής.

Add a comment

Η FRIDA σε περιοδεία - Πρώτος σταθμός Πάτρα

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας, η Φρίντα Κάλο, ενσαρκωμένη από την Έλλη Χρονιάρη, ξεκινάει την εαρινή περιοδεία της με πρώτο σταθμό την Πάτρα!

Add a comment

Αριστοτέλης Ρήγας - Η Τελευταία Παράσταση του Musicomedy - Ίλιον plus

 Η παράσταση Musicomedy απέσπασε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού του αθηνοράματος, σκόρπισε γέλια και τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της όπως της πρέπει!

Add a comment

«DOMINION» στο Θέατρο 104

«Κανείς δεν είναι φυσιολογικός. Το φυσιολογικό δεν είναι φυσιολογικό! Μπορεί άραγε κανείς να αγαπά και να πονά την ίδια στιγμή; Γιατί η αμφισβήτηση της αγάπης απουσιάζει σήμερα από τις δυτικές κοινωνίες;»

Add a comment

Παράταση παραστάσεων «Μαράν Αθά» στο θέατρο Μεταξουργείο

Η παράσταση “Μαράν Αθά”, που χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως  πνευματικό γεγονός και σταθμός στα θεατρικά μας πράγματα, λόγο μεγάλης επιτυχίας θα παραταθεί από Τετάρτη14/2/18 – 28/3/18.

Add a comment

Δε Variéte Vol.3 - Το Αστικό Βαριετέ της πόλης επιστρέφει!

Τρίτωσε το κακό... Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και κάτι ψιλά, το Δε Variéte επιστρέφει στη νύχτα, ανανεωμένο, κωλοπετσωμένο και αδιάκριτο με καινούρια κείμενα, αλλά ίδιες αντιλήψεις…

Add a comment

«Tο Δηλητήριο» του Ροντόλφ Σιρέρα στο Θέατρο Αλκμήνη

Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ “Το Δηλητήριο” του Καταλανού συγγραφέα Ροντόλφ Σιρέρα, μετα από 4 χρόνια επιτυχίας, επιστρέφει στο θέατρο Αλκμήνη για λίγες παραστασεις από τις 18 Φεβρουαρίου, κάθε Κυριακή στις 19.00.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations