Συνεντεύξεις - e-Stage.gr
Feb 18, 2018 Last Updated 2:24 AM, Feb 18, 2018

Ρένος Χαραλαμπίδης: Προσπαθούμε, σε μια εποχή σκληρού κυνισμού, να διεκδικήσουμε μια θέση για τον ρομαντισμό

Όταν μου ζητήθηκε να κάνω την συνέντευξη του Ρένου Χαραλαμπίδη, έλαμψα από χαρά. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχω παρακολουθήσει αρκετά στην  πορεία του και με έχει κερδίσει για πολλούς λόγους.

Add a comment

Ελένη Φιλίνη: Αν θα μπορούσα να δώσω ένα μήνυμα, αυτό θα ήταν να γίνουμε περισσότερο άνθρωποι

Μέσα στο μυαλό μου, το όνομα της Ελένης Φιλίνη είναι συνδεδεμένο με την λέξη «λάμψη». Την έχω δει, την έχω παρακολουθήσει αμέτρητες φορές μέσα από τους ρόλους της και ήταν πάντα απαστράπτουσα.

Add a comment

Συνέντευξη με τον μάγο Σανκάρα: Η μαγεία είναι οι στιγμές

Βρεθήκαμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια παράσταση σκέτη μαγεία… Οικοδεσπότης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το μάγο Sankara. Μετά την υπέροχη παράσταση που γοήτευσε μικρούς και μεγάλους ακολούθησε μια όμορφη συνέντευξη.

Add a comment

Στράτος Τζώρτζογλου: Η χαρά και η ευτυχία δεν αγοράζονται.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο e-stage για όλα: την αγάπη, την οικογένεια, τον έρωτα, τα μαθήματα που δίνει η ζωή, την πίστη, τα παιδιά, το θέατρο, την τηλεόραση, την εικόνα του ως «ζεν πρεμιέ».

Add a comment

Συνέντευξη με την Eleanor Coppola

Η πολυπράγμων Eleanor Coppola (συγγραφέας, καλλιτέχνης, δημιουργός ντοκιμαντέρ) και σύζυγος του Francis Ford Coppola, μας μίλησε για την ίδια και για τη νέα της ταινία "Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει" (Paris Can Wait).

Add a comment

Συνέντευξη με την Anne Fontaine

Καθήκον, αθωότητα, συμφιλίωση (;) των άκρων, τα τρομακτικά εγκλήματα του πολέμου όπως τα βιώνουν γυναίκες, και μάλιστα μοναχές οι οποίες μετά από βιασμό από το Ρωσικό στρατό, κυοφορούν!

Add a comment

Ένα απόγευμα με τον «γόη» των «Συμμαθητών» Αλέξανδρο Πέρρο

Σάββατο απόγευμα βρεθήκαμε με τον Αλέξανδρο Πέρρο, τον «Αλέξανδρο» από την πολύ αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» που έχει κατακτήσει επάξια μια θέση, όχι μόνο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά και στην καρδιά μας.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations