Ένας ένας κλειδώνουν οι διάσημοι στο Survivor 2 (pics) - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 9:49 AM, Apr 21, 2018

Ένας ένας κλειδώνουν οι διάσημοι στο Survivor 2 (pics)

Κατηγορία: Survivor ΣΚΑΪ

Οι μέρες για την πρεμιέρα του «Survivor 2» πλησιάζουν και η ομάδα των διασήμων γεμίζει με γνωστά ονόματα αλλά και εκπλήξεις.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Σίγουροι θεωρούνται ως αυτή τη στιγμή οι Στέλιος Κρητικός, Όλγα Φαρμάκη, Δημήτρης Βλάχος, Γιάννης Βαρδής, Ιωάννα Μπέλλα.

Από αυτούς που έχουν μεγάλες πιθανότητες να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο είναι ο Ολυμπιονίκης μας Μιχάλης Μουρούτσος, η Δανάη Γεωργαντά και δύο ονόματα εκπλήξεις.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι η μία από αυτές.

Ο personal trainer και ηθοποιός του μουσικού θεάτρου, τυγχάνει να είναι και υιός του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου αλλά και βαφτιστήρι του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου.

Η γιόγκι Νίκη Πετρουλάκη είναι το δεύτερο όνομα – έκπληξη, καθώς είναι αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη.

Τα γονίδια είναι πολύ ισχυρά στις αδερφές Πετρουλάκη αφού και η Νίκη έχει εντυπωσιακά γραμμωμένο σώμα και είναι γκουρού του συγκεκριμένου τύπου γυμναστικής με πολλές επώνυμες πελάτισσες και πελάτες.

Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο Νέρι Καστίγιο είναι διακαής πόθος της παραγωγής, καθώς σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πολιορκείται στενά από τους ανθρώπους του καναλιού.

πηγή: dailymedia.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας