Αυτές οι αλλαγές παίζουν για το Survivor 2!! - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Αυτές οι αλλαγές παίζουν για το Survivor 2!!

Κατηγορία: Survivor ΣΚΑΪ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για το νέο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2.

Με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη και με το Nomads να έχει ήδη ανοίξει την αυλαία, η φετινή αποστολή της παραγωγής του ΣΚΑΙ και του Survivor είναι πολύ πιο δύσκολη από πέρσι. Επίσης η παρουσία 2 παρόμοιων προγραμμάτων αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας του φετινού εγχειρήματος.

Γι’ αυτό ο Τούρκος παραγωγός σε συνεργασία με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ετοιμάζουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης που θα το κάνουν πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό απ’ το Survivor 1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος οι σημαντικότερες θα είναι οι εξής:

Α) Το παιχνίδι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Κατόπιν τούτου οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν πολύ πιο άσχημες καιρικές συνθήκες, που θα δυσκολέψουν ακόμα πιο πολύ τη διαβίωσή τους στο νησί.
Β) Τα αγωνίσματα και οι δοκιμασίες θα είναι απείρως πιο δύσκολες συγκριτικά με εκείνες του Survivor 1.
Γ) Η διάρκεια θα είναι μεγαλύτερη. Το Survivor 2 θα κρατήσει 6 ολόκληρους μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτό, θα αναγκαστούν να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν τα όριά τους.
Δ) Οι παίκτες των δυο ομάδων θα είναι περισσότεροι σε σχέση με το Survivor 1, καθώς η δυσκολία των αγωνισμάτων αλλά και της καθημερινής επιβίωσης είναι βέβαιο ότι θα ωθήσει πολλούς απ’ τους παίκτες σε οικειοθελή αποχώρηση.
Ε) Διάσημοι και μαχητές δεν θα βρίσκονται στις ίδιες παραλίες που βρέθηκαν οι παίκτες του Survivor 1. Θα επιλεγούν 2 άλλες από τον Άγιο Δομίνικο, όπου οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι ακόμα πιο δύσκολες.
ΣΤ) Ως προς τη διαδικασία επιλογής εκτός από ιατρικές εξετάσεις και αθλητικά τεστ (στη φάση της επιλογής οι υποψήφιοι δοκιμάζονται έτσι κι αλλιώς και σε διάφορα αθλήματα), φέτος δίνεται μεγάλο βάρος σε ψυχομετρικά τεστ (συμπεριφορά σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητα και συνεργασία κλπ).

Όσο για την 7η και τελευταία αλλαγή έχει να κάνει με την επιλογή των παικτών. Στο Survivor 2 δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθος επιλογής, καθώς όλοι ξέρουν ότι οι παίκτες από την πρώτη μέρα, θα συγκρίνονται με εκείνους του πρώτου παιχνιδιού. Όλοι θα ψάχνουν τον «νέο Ντάνο» και η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη.

Γι’ αυτό υπάρχει μια σκέψη κάποιοι από τους παίκτες που θα επιλεγούν να είναι πρόσωπα δοκιμασμένα, που κάνουν ήδη γκελ στο κοινό, όπως για παράδειγμα η Ραμόνα, η οποία έχει γίνει talk of the town με όσα κάνει στο My Style Rocks.

Όπως και να ‘χει μιλάμε ουσιαστικά για ένα άλλο, πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι, μεγαλύτερης διάρκειας, με δοκιμασίες τέτοιες που θα κάνουν εκείνες του Survivor 1 να μοιάζουν βόλτα σε παιδική χαρά

πηγή: thepressroom.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας