Ένα γuμνό SURVIVOR στην αρχαία Ρώμη μόλις έκανε πρεμιέρα και παίζει να είναι χειρότερο από την Κουρούτα (pics) - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:26 PM, May 27, 2018

Ένα γuμνό SURVIVOR στην αρχαία Ρώμη μόλις έκανε πρεμιέρα και παίζει να είναι χειρότερο από την Κουρούτα (pics)

Κατηγορία: Ξένα Survivor

Και ενώ εμείς βολευόμαστε (και γκρινιάζουμε) για την ώρα με την Κουρούτα, το ITV έβαλε οκτώ ζευγάρια να ζήσουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι και να βιώσουν τη δόξα μονομάχων.

Όχι μόνο πρέπει να αποδείξουν τη σωματική τους δύναμη σε μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών αλλά πρέπει να ζήσουν όπως οι αρχαίοι φορώντας τα ίδια ρούχα και ακολουθώντας ρωμαϊκή διατροφή. Το Bromans τερματίζει τα φτηνά κόλπα για τηλεθέαση καθώς στο πρώτο επεισόδιο έδειξε τους άντρες παίχτες γυμνούς και τις φίλες τους να μάχονται με τα μαγιό για να κερδίσουν τα ρούχα τους.

Γενικά όλο το κόνσεπτ περιλαμβάνει αρκετό γυμνό και πολλοί περιμένουν πώς και πώς την εξέλιξη καθώς ξεκάθαρα διακρίνεται πως αυτό το ριάλιτι δεν έχει στόχο μόνο να αναδείξει τις ρωμαϊκές μάχες, αλλά και κάτι ακόμη για το οποίο οι αρχαίοι στην ιταλική πρωτεύουσα ήταν φημισμένοι.

Οι κριτικές πάντως μιλάνε για εντελώς trash παραγωγή και σήμερα το «στόλισαν» κανονικά ως ένα πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προβληθεί καθώς κατεβάζει σε νέο χαμηλό το τηλεοπτικό επίπεδο.

πηγή: lifo.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations