Προσεχώς στις αίθουσες - e-Stage.gr
Jun 18, 2018 Last Updated 10:20 PM, Jun 17, 2018

Νέο trailer για το Spider - Man: Μέσα στο αραχνο - σύμπαν (video)

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του.

Δείτε το τρέιλερ για τη ταινία «Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές»

Στο Ξενοδοχείο για τέρατα 3: Ώρα για διακοπές της Sony Pictures Animation, η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα.

Το «Taxi» επιστρέφει... (video)

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας.

Teen Titans Go! η ταινία 

Με τη Marvel και DC να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα βγάλει τις πιο επικές ταινίες, η τελευταία κάνει την έκπληξη με τη μεταφορά στους κινηματογράφους μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

Dark Crimes (video)

Από τον πολύ δικό μας σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά, έρχεται η τρίτη κατά σειρά μεγάλου μήκους ταινία, με πρωταγωνιστή τον χολυγουντιανό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ.

Ο Αντ-μαν και η Σφήκα: Η Μάρβελ συνεχίζει δυναμικά και το καλοκαίρι (video)

Μετά το Black Panther, το Infinity War και τον Deadpool, η εταιρεία που έχει θρυσαφίσει με τη μεταφορά σούπερ ηρώων στους κινηματογράφους, έρχεται με τη δεύτερη ταινία του ήρωα Αντ-Μαν. 

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel!