Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible - Fallout) - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 4:28 PM, May 21, 2018

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible - Fallout)

Μπορεί να έχουν προηγηθεί 5 ταινίες πριν από αυτήν. Σίγουρα όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως έχει δει αρκετά. Όλοι θέλουμε να συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χάντ. 

Ο λόγος λοιπόν γίνεται για την έκτη κατά σειρά συνέχεια των ταινιών «Επικίνδυνη Αποστολή», με κωδικό όνομα «Η πτώση» . Οι πληροφορίες που έχουμε για την πλοκή είναι πως για άλλη μια φορά σε μια αποστολή της IMF, ο Χαντ και η ομάδα του βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας μιας προδοσίας που προέρχεται από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε πως η ομάδα του αποτελείται απο τους πιστούς φίλους του Μπέντζι και Λούθερ και την λίγο αμφίβολη φίλη από την πέμπτη κατά σειρά ταινία Ίλσα Φάουστ κατά κόσμου γνωστή ως Ρεμπέκκα Φέργκιουσον.

Ευτυχώς όπως είδαμε δεν λείπει η Μισέλ Μόναγκαν στο ρόλο της τηλεοπτικής συζύγου του Τζούλια που έχει περάσει μια ολόκληρη ταινία προσπαθώντας να τη σώσει (Επικίνδυνη Αποστολή no3) και άλλη μια προσπαθώντας να διατηρήσει κρυφή την αλήθεια για την επιβίωση της (Επικίνδυνη Αποστολή no4).

Στο ρόλο του αρχηγού της IMF εξακολουθεί να είναι ο Άλεκ Μπαλντγουιν.

Με τον Τομ Κρουζ να κρατάει εξαιρετικό ρεκόρ όλων των επικίνδυνων σκηνών χωρίς κασκαντέρ παρά την ηλικία του, με την δράση να χτυπάει κόκκινο και με τα εξαιρετικά εφέ να πλαισιώνουν τη ταινία, ξέρουμε πως θα απολαύσουμε 2 γεμάτες ώρες όπου και η δική μας αδρεναλίνη θα ανεβεί στα ύψη. 

Το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να δούμε αυτή φορά, ποιος θα τους καρφώσει πισώπλατα το μαχαίρι. Το σίγουρο είναι πως αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη μόνο για δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές έτοιμη για το οτιδήποτε. 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας