Οι Απίθανοι 2 ήρθαν με ένα ολόκληρο τρέιλερ μόνο για μας - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:05 PM, May 27, 2018

Οι Απίθανοι 2 ήρθαν με ένα ολόκληρο τρέιλερ μόνο για μας

Τι άλλο καλό μπορούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες να σου προσφέρουν εκτός από σπουδαίους αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις;

Όπως φαίνεται σκέφτηκαν και όλους εμάς τους σινεφίλ και μας έδωσαν επιτέλους με την έγκριση της Pixar, ένα ολοκληρωμένο τρειλερ για την επερχόμενη ταινία οι Απίθανοι 2. 

Αυτό λοιπόν που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη είναι την οικογένεια Παρ να προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Αυτό βέβαια μέχρι που θα ζητήσουν τα φώτα της Ελαστίνας σε μια ειδική αποστολή να μαζέψει ξανά όλους τους χαμένους ήρωες μαζί. Αυτό όμως αφήνει τον κύριο Απίθανο υπεύθυνο για την ησυχία, την τάξη, και την ασφάλεια του σπιτιού. Με τα παιδιά να μεγαλώνουν και ειδικά με το νεότερο μέλος της οικογένειας τον Τζακ-Τζακ να ανακαλύπτει τις δυνάμεις του, η ζωή γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον Μπόμπ. Η συμβουλή της εμβληματικής Έντνα προς τον κύριο Απίθανο : η δουλειά του γονέα είναι πράξη ηρωική, όταν γίνεται σωστά! 

Γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες και ωραία πλοκή είναι σίγουρο πως η συνέχεια των Απίθανων θα είναι αντάξια της αρχικής. Μετά από 14 χρόνια αναμονής, θα ξαναδούμε τους ήρωες που τόσο αγαπήσαμε και θα ακούσουμε τις ίδιες φωνές στο μεγαλύτερο μέρος τους τόσο στην ελληνική μεταγλώτιση όσο και στην αρχική αγγλική εκδοχή. 

Αναμένουμε μέχρι της 15 Ιουνίου. 

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ. 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας