Το Logan έρχεται το 2017 (video) - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Το Logan έρχεται το 2017 (video)

Έρχεται η ένατη και τελευταία σύμφωνα με τα λόγια του παραγωγού James Mangold , ταινία που αφορά τον περίφημο Wolverine από τους Χ-ΜΕΝ με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman.

Μετά από 17 χρόνια βλέπουμε τον ηθοποιό να ερμηνεύει το ρόλο του γερασμένου πλέον Wolverine που φημολογείται πως βασίζεται στο κόμικ με τίτλο ‘’Old Man Logan’’. Στη ταινία θα δούμε το χαρακτήρα που χάνει σιγά σιγά τη δυνατότητα του για αυτοίαση , καθώς και τον καθηγητή Xavier που γερασμένος και αυτός παλεύει με τη νόσο του Alzheimer.

Σε ένα κόσμο που οι μεταλλαγμένοι είναι κυνηγημένοι και οι Χ-MEN δεν υπάρχουν πια, μια οργάνωση με αρχηγό τον κακό της υπόθεσης Essex, μετατρέπει τα παιδιά με το μεταλλαγμένο γονίδιο σε φονικές μηχανές. Ένα παιδί κλώνος του ίδιου του Wolverine, γίνεται η σανίδα σωτηρίας για όλους του μεταλλαγμένους και ο ίδιος ορκίζεται να τη προστατεύει.

Με τη φράση  ‘’Nature made me a freak, man made me a weapon, and God made it last too long’’, και το μοναδικό  ‘’Hurt’’ του Jonny Cash να ντύνουν το τρέιλερ της ταινίας, αναμένουμε μέχρι το Μάρτιο του 2017.

Παραγωγή: James Mangold
Σενάριο: David James Kelly, Michael Green, James Mangold
Releasing Date:  Μάρτιος 2017
Παίζουν: Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Doris Morgado, Dafne Keen
Είδος: Action, Adventure


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations