Προσεχώς στις αίθουσες - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Το «Taxi» επιστρέφει... (video)

Ο Σιλβέν Μαρό, ένας επιτυχημένος Παριζιάνος αστυνομικός και άσος στην οδήγηση, μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας.

Teen Titans Go! η ταινία 

Με τη Marvel και DC να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα βγάλει τις πιο επικές ταινίες, η τελευταία κάνει την έκπληξη με τη μεταφορά στους κινηματογράφους μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

Dark Crimes (video)

Από τον πολύ δικό μας σκηνοθέτη Αλέξανδρο Αβρανά, έρχεται η τρίτη κατά σειρά μεγάλου μήκους ταινία, με πρωταγωνιστή τον χολυγουντιανό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ.

Ο Αντ-μαν και η Σφήκα: Η Μάρβελ συνεχίζει δυναμικά και το καλοκαίρι (video)

Μετά το Black Panther, το Infinity War και τον Deadpool, η εταιρεία που έχει θρυσαφίσει με τη μεταφορά σούπερ ηρώων στους κινηματογράφους, έρχεται με τη δεύτερη ταινία του ήρωα Αντ-Μαν. 

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel!

Φανταστικά πλάσματα : Τα εγκλήματα του Γκρίντερβαλντ

Η ιστορία συνεχίζει από κει που μας άφησε η πρώτη ταινία. Τελευταία σκηνή, η σύλληψη του διαβολικού μάγου Γκρίντερβαλντ(Τζόνι Ντέπ) από την MACUSA με τη βοήθεια του Νιούτ Σκαμάντερ(Έντι Ρέντμειν).

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible - Fallout)

Μπορεί να έχουν προηγηθεί 5 ταινίες πριν από αυτήν. Σίγουρα όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως έχει δει αρκετά. Όλοι θέλουμε να συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χάντ. 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations