Είδαμε την παράσταση «Ατροπίνη» και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας ! - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Είδαμε την παράσταση «Ατροπίνη» και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας !

Κατηγορία: Κριτικές Θεάτρου

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα τη βία εναντίον των γυναικών. 

Πρόκειται για ένα έργο με πολλά επίπεδα και διαφορετικές ποιότητες. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που σε κρατάει διαρκώς σε μία αγωνία μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας.

Οι ρόλοι αντιστρέφονται συνέχεια. Κανείς δεν είναι σίγουρα αθώος ή σίγουρα ένοχος. Όλοι και όλα είναι σχετικά. Μία μάχη εξελίσεται μπροστά στα μάτια των θεατών. Βλέπουμε τους «καλούς» να μεταμορφώνονται σε τέρατα όταν πρόκειται για την ίδια την επιβίωσή τους.

Μια παράσταση που αξίζει να δείτε, με έντονους ρυθμούς, συγκινησιακά φορτισμένες σκηνές, πολύ καλές ερμηνείες, δοσμένο σκηνοθετικά με μία «σουρεαλιστική απλότητα».

Ο φόβος μπλέκεται με την ελπίδα, την αγωνία, την επιλεκτικότητα, την εμμονή, τη δυσπιστία την ακεραιότητα και ταυτόχρονα την εύθραυστη πλευρά των χαρακτήρων. Μία πολύπλευρη οπτική για τις κοινωνικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, ισχυρών και αδύναμων.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Σίλια Κατραλή Μινωτάκη. Παίζουν: Δημήτρης Δημάκης, Ελένη Μαστρολέων, Ελένη Βρακά, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη.
Διασκευή - Επιμέλεια κειμένου: Σίλια Κατραλή Μινωτάκη , Ελένη Μαστρολέων.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παράσταση παίζεται κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Faust Bar Theatre & Arts.

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Faust Bar – Theatre – Arts. (Καλαμιώτου 11 και Αθηναίδος 12, Μοναστηράκι) τηλ: 210- 3234095
Τιμή εισητηρίου : 10 ευρώ

Χορηγός επικοινωνίας : http://musicafe.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations