Κριτικές Θεάτρου - e-Stage.gr
Mar 19, 2018 Last Updated 11:53 PM, Mar 18, 2018

«Ο Δίας ξαναγύρισε» Μια παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και τροφή για σκέψη (pics)

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Δίας Ξαναγύρισε» στο θέατρο Αλκμήνη. Μια καταπληκτική παράσταση που θα συζητηθεί και πρέπει να δουν μικροί και μεγάλοι.

Add a comment

Γοργόνες & Μάγκες the musical από το Δήμο Γλυφάδας (pics)

Τη μουσική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» παρουσίασε τη Δευτέρα 11/12 ο Δήμος Γλυφάδας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» με είσοδο ελεύθερη για όλους. 

Add a comment

Είδαμε το «Υπόγειο» του Ζουζέπ στο Θέατρο Τεχνοχώρος cartel

Τι κάνεις αν χάσεις κάτι που θεωρούσες δεδομένο; Μια γυναίκα που αγαπάς. Κι αν η γυναίκα ήταν χώρα; Αν δε φροντίσεις εσύ ο ίδιος αυτό που αγαπάς, θα το «φροντίσει» κάποιος άλλος για σένα. Και τότε θα τα έχεις χάσει όλα.

Add a comment

Κριτική: Το έργο και η προσωπικότητα της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου στο θέατρο Αλκμήνη

Πρόκειται για μια παράσταση μονολόγου, η οποία αφηγείται την ιστορία της ζωγράφου από τα νεανικά της χρόνια έως το τέλος.

Add a comment

Η Άννα Μπουρμά και τα "5 Στοιχεία" της

Γη, αέρας, νερό, φωτιά, αιθέρας: τα 5 θεμελιώδη στοιχεία της φύσης κατά τον αρχαίο φιλόσοφο Ησίοδο, από την πρώτη εποχή της Ελληνικής φιλοσοφίας, όταν ακόμα οι φιλόσοφοι μελετούσαν την φύση και την δομή της.

Add a comment

Είδαμε τη παράσταση "Εθνικότητα μου το χρώμα του ανέμου" στο θέατρο ΠΚ

Η θεατρική ομάδα Σαρδάμ μας καθήλωσε με το έργο του Ρουμάνου συγγραφέα Matei Visniec που ήταν ένας χείμαρρος αλήθειας και πληροφοριών διεγείροντας ανάμεικτα συναισθήματα.

Add a comment

Είδαμε μια ευρηματική παράσταση: Νίτσε - Βάγκνερ

"Ένα έργο για τον φασισμό", υποτιτλοφορεί το έργο του ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης στο θέατρο "Τόπος αλλού", Νίκος Καμτσής, εμείς πάντως βρήκαμε περισσότερα χαρίσματα σε αυτό.

Add a comment

Είδαμε τη θεατρική παράσταση «Πνεύμονες» στο Tempus Verus εν Αθήναις

Ένα  νέο ζευγάρι σε ένα εκρηκτικό διάλογο!! Η πορεία από το πάθος στο χωρισμό, στην επανασύνδεση, στο γάμο, στην οικογένεια μέχρι τον τελικό προορισμό του ανθρώπου!!

Add a comment

Πρεμιέρα στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας για τη "Δεσποινίς Τζούλια"

Ένα απαγορευμένο έργο που γράφτηκε το 1888 αποτελεί ένα από τα αριστουργήματα του Α. Στρίντμπεργκ. Με άξονα την διαμάχη των κοινωνικών τάξεων, των δύο φύλων και δεσπόζουσα την ερωτική πράξη. Ο συγγραφέας ανθρωποκεντρικός, παρατηρητής και αυτοβιογραφικός συνθέτει στοιχεία της αληθινής ζωής.

Add a comment

Σας παρουσιάζουμε τη κριτική για τη θεατρική παράσταση ''Κακά τα Ψέματα" .

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησα την πρεμιέρα της παράστασης «Κακά τα Ψέματα» του Αλέξανδρου Χούντα που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.

Add a comment

Είδαμε την παράσταση «Η Θηλιά» στο θέατρο Αργώ

Οκτώ πρόσωπα με συγγραφέα τον Patrick Hamilton μας καλούν σε ένα διαφορετικό πάρτι που μοιάζει διασκεδαστικό αλλά στην πραγματικότητα κρύβει ένα μυστήριο.

Add a comment