Είδαμε τη ταινία «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2» (video) - e-Stage.gr
May 22, 2018 Last Updated 6:01 PM, May 22, 2018

Είδαμε τη ταινία «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2» (video)

Μια ταινία για την αγάπη της φύσης και τη σημασία της φιλίας.

 

Μια όμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων βγαίνει αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους. Ο λόγος για τη συνέχεια της ταινίας, «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας» . 

Οι πρωταγωνιστές μας είναι οι ίδιοι, ο τολμηρός και αδιόρθωτος σκίουρος Σέρλι, ο καλύτερος του φίλος ο Κολλητός ο ποντικός, η σκιουρίνα που είναι και η αδυναμία του η Άντυ και η μασκότ της παρέας το πάγκ η Γλύκα. Τέσσερα χρόνια μετά τη πρώτη ταινία, οι ήρωες μας εμφανίζονται με πολλούς μπελάδες μιας και πλέον κινδυνεύει το σπίτι τους. Στην πολλή Όουκταουν, υπάρχει ένας διεφθαρμένος και αδίστακτος δήμαρχος. Το μόνο που κοιτάει είναι το συμφέρον του και τα λεφτά, χωρίς να υπολογίζει το κόστος που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις του. Μια από αυτες λοιπόν είναι να κατεδαφίσει το «πάρκο ελευθερίας», το σπίτι των φίλων μας των τρωκτικών, και να το μετατρέψει σε ένα λούνα παρκ αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας.

Ο Σέρλι και η παρέα του, με το που αντιλαμβάνονται τη κατάσταση, αποφασίζουν να διαλύσουν τα σχέδια του δημάρχου αλλά και τον ίδιο. 

Και η περιπέτεια ξεκινά

Απρόσμενες συμμαχίες, ανιδιοτελής αγάπη, ισχυροί δεσμοί φιλίας, θα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν τη νίκη στους μικρούς μας φίλους. 

Η ταινία, είναι πολύ ωραία δομημένη, εξαιρετικά γρήγορες εναλλαγές σκηνών, πολύ χιούμορ και έξυπνες ατάκες. Σε κάνει να γελάς, να διασκεδάζεις και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Πάνω από όλα διδάσκει στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους,την έννοια της φιλίας και το η ισχύς εν τη ενώσει, αλλά και το τι καταστροφή μπορεί να φέρει η απληστία στο κόσμο και κατ´επέκταση στη φύση. 

Ωραία νοήματα αλλά και διδαχές. 

Καλή προβολή. 

Ένας Σκίουρος Σούπερ - Ήρωας 2 (The Nut Job 2: Nutty by Nature)