Είδαμε το Rampage: Το απόλυτο χάος - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 8:27 PM, Apr 24, 2018

Είδαμε το Rampage: Το απόλυτο χάος

Το Rampage έχει όλες τις σωστές προδιαγραφές για να είναι μια ευχάριστη ταινία δράσης, βασισμένη στο ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι από την Midway Games. 

Το όνομα Rampage είναι η κωδική ονομασία ενός παράνομου πειράματος που συνδιάζει το DNA διαφορετικών ειδών, με σκοπό την αύξηση της σωματικής διάπλασης, ενίσχυση δύναμης και διαφόρων άλλων χαρακτηριστικών. 

Ως παράνομο πείραμα, κάτι πάει στραβά και καταλήγουν να εκτίθενται σε αυτό κάποια ζώα της άγριας φύσης. 

Ο ειδικός των πρωτευόντων θηλαστικών Davis Okoye (Dwayne Johnson), έχει ως καλύτερο του φίλο, τον George. Ο George είναι ένας αλμπίνος γορίλας εξαιρετικής ευφυΐας που σώθηκε από τον Davis όταν ήταν ακόμα μωρό. Και μαντέψτε. Είναι ένα από τα ζώα που εκτέθηκε κατά λάθος σε αυτό το πείραμα.

Όταν όλοι βλέπουν τη δραματική αύξηση του όγκου του γορίλα όπως και της δύναμης του, οι αρχές αναλαμβάνουν να τον περιορίσουν και να λάβουν δραστικά μέτρα. Αλλά όπως φαίνεται ο George δεν είναι το μοναδικό τους πρόβλημα. Σε μια προσπάθεια να σώσει το καλύτερο του φίλο αλλά και την  πόλη, ο Davis μαζί με την γενετίστρια Dr Kate Caldwell (Naomi Harris) ψάχνουν να βρουν το αντίδοτο που θα αντιστρέψει την κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί αυτά τα πλάσματα. 

Με τον Dwayne Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Brad Peyton στο σκηνοθετικό, η ταινία Rampage σου εγγυάται πως θα περάσεις καλά.

Σίγουρα το σενάριο είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου, αλλά πραγματικά το ευχαριστιέσαι με τη ψυχή σου. Έτσι και αλλιώς γνωρίζεις τι ακριβώς πας να δεις. Δεν περιμένεις κουλτουροκατάσταση και εσωτερική αναζήτηση. Πας να δεις 3 τεράστια πλάσματα να παλεύουν μεταξύ τους και να διαλύουν μια ολόκληρη πόλη μόνο με το κούνημα της ουράς τους. Ένα εκπληκτικό θέαμα για τα μάτια, μιας και τα εφέ πραγματικά σε συνεπαίρνουν. 

Το τρίπτυχο, θεόρατα τέρατα, αμερικάνικο χιούμορ και βιβλικές καταστροφές πόλεων είναι το κλειδί της επιτυχίας, κάτι το οποίο ακουλουθεί κατά γράμμα η συγκεκριμένη ταινία. 

Το Rampage προβάλεται από τις 12 Απριλίου στους κινηματογράφους.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations