Κριτικές Κινηματογράφου - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 8:38 AM, Jun 25, 2018

Είδαμε το Deadpool 2

Σε μια εποχή όπου βομβαρδιζόμαστε με πολλές ταινίες υπερηρώων κάθε χρόνο, με γνώμονα την ηθική, τον καλό παραδειγματισμό, την ανιδιοτέλεια και τον ηρωισμό, έρχεται ο Deadpool να τα ανατρέψει όλα. 

Είδαμε τη ταινία Κοκομπλόκο (video)

Η κωμωδία της εβδομάδας ονομάζεται Κοκομπλόκο. Τώρα πολλά λογοπαίγνια όσον αφορά το τίτλο και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Δεν θα τολμήσω να τα αναφέρω. Θα το αφήσω στη φαντασία σας. 

Είδαμε την ταινία «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»

Μετά από 10 χρόνια και 19 ταινίες ήρθε η υπέρτατη ικανοποίηση για όλους τους φαν των υπερηρώων της Μάρβελ με την ταινία «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

Είδαμε τη ταινία «Το τελευταίο φιλί του Κάιζερ » (The Exception )

Μια ιστορία που διεξάγεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, με λίγα ιστορικά στοιχεία, αλλά με έμφαση τον έρωτα και την αγάπη πρός τη πατρίδα. 

Είδαμε το Επιχείρηση: Μαμά - Μια πολυβραβευμένη ταινία, με υπέροχη απόδοση της απώλειας του γονιού

Η εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων βγαίνει αυτή τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.  

Είδαμε το Mom and Dad. Μια ταινία που σε κάνει να απορείς

Μια ξεκάθαρα δεύτερης κατηγορίας ταινία θρίλερ (B-movie), με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Selma Blair, βγαίνει τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Είδαμε την ταινία Red Sparrow

Πήγα στη προβολή έχοντας την εντύπωση πως θα δω άλλη μια ταινία κατασκοπείας ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς, με τις γνωστές πλοκές και ίντριγκες. Όχι κάτι που δεν έχουμε ήδη δει σε ποικίλες χολυγουντιανες ταινίες.

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story»

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story», που θα κάνει πρεμιέρα αύριο 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, και ευχαριστούμε τη ΝΟVA για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Είδαμε το "The Emoji movie"

Αποφάσισα να γράψω για αυτό το έκτρωμα κινούμενων σχεδίων κυρίως για να πω στο κοινό μην πάτε να το δείτε. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Πηγαίνετε να δείτε το LEGO Ninjago Movie, κάτι που τουλάχιστον 100 φόρες καλύτερο για την Emoji Ταινία. Το γεγονός ότι κατέχει την 31η θέση στις 100 χειρότερες ταινιών του iMDB, πρέπει να σας βοηθά κάπως.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations