Κριτικές Κινηματογράφου - e-Stage.gr
Apr 19, 2018 Last Updated 12:46 PM, Apr 19, 2018

Είδαμε τη ταινία «Το τελευταίο φιλί του Κάιζερ » (The Exception )

Μια ιστορία που διεξάγεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, με λίγα ιστορικά στοιχεία, αλλά με έμφαση τον έρωτα και την αγάπη πρός τη πατρίδα. 

Είδαμε το Επιχείρηση: Μαμά - Μια πολυβραβευμένη ταινία, με υπέροχη απόδοση της απώλειας του γονιού

Η εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων βγαίνει αυτή τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.  

Είδαμε το Mom and Dad. Μια ταινία που σε κάνει να απορείς

Μια ξεκάθαρα δεύτερης κατηγορίας ταινία θρίλερ (B-movie), με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Selma Blair, βγαίνει τη Πέμπτη 8 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Είδαμε την ταινία Red Sparrow

Πήγα στη προβολή έχοντας την εντύπωση πως θα δω άλλη μια ταινία κατασκοπείας ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς, με τις γνωστές πλοκές και ίντριγκες. Όχι κάτι που δεν έχουμε ήδη δει σε ποικίλες χολυγουντιανες ταινίες.

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story»

Είδαμε τη καινούργια ταινία του Νίκου Περάκη «Sussess Story», που θα κάνει πρεμιέρα αύριο 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, και ευχαριστούμε τη ΝΟVA για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Είδαμε το "The Emoji movie"

Αποφάσισα να γράψω για αυτό το έκτρωμα κινούμενων σχεδίων κυρίως για να πω στο κοινό μην πάτε να το δείτε. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Πηγαίνετε να δείτε το LEGO Ninjago Movie, κάτι που τουλάχιστον 100 φόρες καλύτερο για την Emoji Ταινία. Το γεγονός ότι κατέχει την 31η θέση στις 100 χειρότερες ταινιών του iMDB, πρέπει να σας βοηθά κάπως.

Είδαμε το Silence του Martin Scorsese

Η ιστορία εξελίσσεται το 17ο αιώνα, όπου δύο Πορτογάλοι ιεραπόστολοι αναλαμβάνουν τη ριψοκίνδυνη αποστολή να ταξιδέψουν μέχρι την Ιαπωνία, σε αναζήτηση του μέντορά τους ιεραπόστολου (Liam Neeson) ο οποίος έχει εξαφανισθεί, αλλά και για να συνεχίσουν το έργο της διάδοσης της χριστιανικής θρησκείας.

Είδαμε το Rogue One: A Star Wars Story (video)

Η πολυαναμενόμενη ταινία Rogue One: A Star Wars Story ήρθε εμείς την είδαμε και σας παρουσιάζουμε τη κριτική μας. Νομίζω πως μετά τη περσινή 7η ταινία The Force Awakens θέλαμε ξανά τη δόση μας.

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations