Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της συμπαραγωγής της Nova, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ»! (video/pics) - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 9:57 AM, Apr 22, 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της συμπαραγωγής της Nova, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ»! (video/pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας συμπαραγωγής της Nova, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», της δημιουργού Δώρας Μασκλαβάνου.

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει το κοινωνικό δράμα εποχής, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», ενώ παρευρέθηκαν η δημιουργός, Δώρα Μασκλαβάνου, συνοδευόμενη από τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το κοινωνικό δράμα εποχής της Δώρας Μασκλαβάνου, «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», προσφέρει μία εξαιρετική γυναικεία ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η οποία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50 στην Κωνσταντινούπολη και μιλά για τη μνήμη, την αθωότητα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Η ταινία πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών με τους: Κάτια Γκουλιώνη, Ozgur Emre Yildirim, Λυδία Φωτοπούλου, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Χατζόπουλο, Ερρίκο Λίτση, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Χριστίνα Σανλίογλου, Χαρά Αδαμίδου, Νίκο Καραθάνο, Μελέτη Γεωργιάδη, Αργύρη Πανταζάρα, Γιάννη Στάνκογλου και Αλέκο Πάγκαλο. Τα εξαιρετικά σκηνικά και κουστούμια δημιούργησαν οι Γιώργος Γεωργίου και Δέσποινα Χειμώνα, αντίστοιχα, συμβάλλοντας στο αποτέλεσμα μίας αισθητικά πληθωρικής παραγωγής.

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova ανέφερε: «Διαβάσαμε ένα πολύ δυνατό σενάριο, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και στηρίζουμε αυτή την εξαιρετική παραγωγή, με την υπογραφή της Δώρας Μασκλαβάνου. Η Nova δείχνοντας εμπιστοσύνη στους έλληνες δημιουργούς, στηρίζει τον κινηματογράφο και ευχόμαστε στην «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ» μια επιτυχημένη πορεία στις αίθουσες».

Η «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Με την ταινία «ΠΟΛΥ ΞΕΝΗ», η Nova, μετράει 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας