Η Maisie Williams (Arya Stark) ξέρει πως θα τελειώσει το Games of Thrones!! Θα μας το πει; (video) - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Η Maisie Williams (Arya Stark) ξέρει πως θα τελειώσει το Games of Thrones!! Θα μας το πει; (video)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Η ασφάλεια είναι πιο αυστηρή από ποτέ με την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως η ομάδα σχεδίασε να γυρίσει πολλές διαφορετικές τελικές σκηνές για να αποφύγει τα spoilers -ούτε καν το cast δεν θα ήξερε πώς τελειώνει. Ωστόσο, αυτό το κομμάτι μπορεί να μην είναι αλήθεια, σύμφωνα με την Maisie Williams (Arya Stark), που είχε μία πολύ πρακτική αντίδραση στα νέα. "Άκουσα αυτό και σκέφτηκα, 'Δε νομίζω πως έχουμε το budget να γυρίσουμε πολλές διαφορετικές σκηνές," είπε στον Jimmy Kimmel. (Ωστόσο, το GoT, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξοδύει 15 εκ. σε κάθε επεισόδιο της 8ης σεζόν).

Η φήμη ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του HBO, Casey Bloys, ανακοίνωσε πρώτη φορά τα νέα το Σεπτέμβριο του 2017. "Ξέρω πως στο Game of Thrones, στο τέλος, θα γυρίσουν διαφορετικές εκδοχές του τέλους έτσι ώστε να μην ξέρει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει," είχε πει τότε. Ο Bloys συμπλήρωσε πως δεν θα υπάρχει "πραγματική ακριβής αλήθεια μέχρι το τέλος". Όταν ο Jimmy Kimmel το ανέφερε αυτό στη Williams, η ηθοποιός απάντησε, "Όπως ξέρουμε μερικές φορές οι πρόεδροι δεν λένε την αλήθεια".

Αντίθετα με τα σχόλια του Bloy, η Williams και οι συμπρωταγωνιστές της ξέρουν το τέλος, αποκάλυψε. Επίσης έχει καταφέρει με επιτυχία να κρατήσει την πλοκή μυστική απ' όλους τους ανθρώπους στη ζωή της -εκτός από τη μητέρα της. "Έστειλα στη μαμά μου το σενάριο [παρά το ότι] μας είπαν να μην τα δώσουμε σε κανέναν," είπε. 

Βέβαια, η Williams άφησε να τη ξεφύγει ο μήνας που θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του GoT, "Τελειώνουμε τα γυρίσματα το Δεκέμβριο και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο [2019]," είπε σε μία συνέντευξη στο Metro τον περασμένο μήνα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω.

πηγή: Jenny.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας