Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ! (video) - e-Stage.gr
Feb 22, 2018 Last Updated 10:52 AM, Feb 22, 2018

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ! (video)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά τον πολυσυζητημένο Γιάνη Βαρουφάκη, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, στην εκπομπή «RealtaLK».

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά τον πολυσυζητημένο Γιάνη Βαρουφάκη, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, στην εκπομπή «RealtaLK»,  αποκλειστικά στο NovalifεHD!

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» που θα συζητηθεί πολύ, η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη! Έχει ονειρευτεί να γίνει πρωθυπουργός; Θα διεκδικήσει την εξουσία το νέο του κόμμα; Έχει όντως κόψει την καλημέρα με τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί λέει ότι είναι σαν να έχουν μπει εξωγήινοι μέσα στον φίλο του Ευκλείδη Τσακαλώτο; Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει το σπίτι του στην Κατερίνα Λάσπα και λύνει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα!

Πέρα όμως από την πολιτική και την οικονομία, μιλά για αυτά που νιώθει και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει σκληρή αυτοκριτική και υποστηρίζει ότι είναι από τους τύπους πατεράδων που σιχαίνεται. Περιγράφει τρυφερά τον έρωτά του με τη Δανάη και τις περιπέτειές τους σ' ένα ταξίδι που τους έφερε πολλές φορές αντιμέτωπους με τον θάνατο ενώ μιλάει για την ιστορία αγάπης της μητέρας και του πατέρα του που θυμίζει ταινία! Διηγείται στην Κατερίνα Λάσπα γιατί του είχαν πετάξει ένα κεφάλι σάπιας μυζήθρας, πως έσπασε το δόντι του σε πετροπόλεμο καθώς επίσης πως διάβαζε κάθε βράδυ παραμύθια στην κόρη του που ζει στην Αυστραλία. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έρχεται στην εκπομπή «RealtaLK», με μία άλλη ματιά, έτσι όπως μόνο η Κατερίνα Λάσπα ξέρει να πλησιάζει τους καλεσμένους της!

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations