Ποια παρουσιάζει το νέο καθημερινό ριάλιτι «Power of Love»; (pic) - e-Stage.gr
May 28, 2018 Last Updated 9:26 PM, May 27, 2018

Ποια παρουσιάζει το νέο καθημερινό ριάλιτι «Power of Love»; (pic)

Κατηγορία: Τηλεόραση

Μετά τα «Survivor», «The Voice», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «My style rocks», ο Ατζούν Ιλίτζαλι φέρνει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ (κι) ένα ερωτικό ριάλιτι.

Το «Power of love» το οποίο βασίζεται στο ξένο φορμάτ «I wanna marry you». Για την παρουσίαση του βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις οι Μαρία Μπακοδήμου, Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Λάσπα.

Κι ενώ οι προετοιμασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ώστε να βγει στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα, το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι εν τέλει η παρουσιάστρια του «Power of Love».

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στο ΣΚΑΙ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών. 

H Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show. Ο ρόλος της σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.
Ο ΣΚΑΙ – για άλλη μια φορά – πρωτοπορεί εντάσσοντας στο πρόγραμμα του ένα καθημερινό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της Ελληνικής Τηλεόραση»

πηγή: tv-24.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας