Χιου Γκραντ: Γέρασα και ασχήμυνα, τέρμα οι ρομαντικές κομεντί - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

Χιου Γκραντ: Γέρασα και ασχήμυνα, τέρμα οι ρομαντικές κομεντί

Κατηγορία: Τηλεόραση

Ο Χιου Γκραντ μιλά για τον ρόλο του στην τηλεοπτική δραματική σειρά του BBC “A very English scandal”.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Guardian, ο δημοφιλής και άλλοτε γοητευτικός κατά την γνώμη του ηθοποιός, μιλά για τον ρόλο του στην τηλεοπτική δραματική σειρά του BBC “A very English scandal”, όπου ενσαρκώνει τον βρετανό πολιτικό Τζέρεμι Θόρπ.

Ο Χιου Γκραντ αναφέρει μεταξύ άλλων πως η τηλεόραση θεωρείται πλέον ισάξια του σινεμά και τα μεγάλα ονόματα τολμούν πια να πρωταγωνιστήσουν και σε αυτήν, λέγοντας συγκεκριμένα πως «Ακόμη και Ντε Νίρο κάνει τηλεόραση»

«Πολύ φοβάμαι, ότι για κάθε πολιτικό, το νούμερο ένα κίνητρο πίσω από κάθε πράξη τους είναι ο εαυτός τους και η καριέρα τους. “Πώς θα ανέβω πιο ψηλά;” αναρωτιούνται όλη την ώρα. Κι αυτό ήταν πολύ κρίσιμο και για τον Τζέρεμι Θορπ. Ηταν τρομερά φιλόδοξος»

Είναι κάτι το εντελώς καινοργιο για τον ίδιο, αλλά και για το κοινό καθώς μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει σε ρόλους που πόνταραν στην γοητεία του, δηλαδή σε ρομαντικές κομεντί.

 

Όπως λέει ο ίδιος, στα 57 έχοντας χάσει λίγο από την γοητεία του αλλά όχι και το χιούμορ του, οι ρόλοι που του προτείνουν έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον υποκριτικά, σε αντίθεση με την μέχρι τώρα πορεία του.

«Το γεγονός ότι γέρασα και ασχήμυνα έκανε τους ρόλους που πλέον μου προτείνουν να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερο ενδιαφέρον. Όσο ήμουν νέος και ωραίος, άρπαζα οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαζόταν μπροστά μου χωρίς δεύτερη σκέψη»