Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αφήνει πόρτα ανοιχτή στον Αντώνη Κανάκη - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 10:46 PM, Apr 20, 2018

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αφήνει πόρτα ανοιχτή στον Αντώνη Κανάκη

Κατηγορία: Τηλεόραση

Η εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν» ήταν ένα τηλεοπτικό γεγονός το οποίο έχει μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες όλων.

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης μαρτυρούσαν πως αυτοί οι τύποι με την θεσσαλονικιώτικη τρέλα τους κάτι έκαναν καλά. Το μοναδικό τους χιούμορ και ο τρόπος που προσέγγιζαν την επικαιρότητα δεν περνούσε απαρατήρητος.

Έτσι όταν η εκπομπή αποφάσισε να κατεβάσει ρολά, ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, όχι μόνο για τους τηλεθεατές αλλά και για τους ίδιους.

Πολλές ήταν οι φήμες και τα σενάρια που διαδέχτηκαν την λήξη της συνεργασίας του, με τους ίδιους να έχουν παραδεχτεί στο ενδιάμεσο διάστημα πως δεν έχουν πια καμία επικοινωνία.

Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο ίδιος ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε : «Όταν κάναμε το Α.Μ.Α.Ν ανθούσε η τηλεόραση κι εμείς μαζί με αυτήν. Ήταν μια εξωτερική παραγωγή, την πουλούσαμε και γι’ αυτό είχαμε παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως κάνουν και τώρα τα παιδιά. Και πολύ καλά κάνουν και πάντα έτσι να κάνουν!». Και πρόσθεσε : «Δεν ξέρω τι μπορεί να μας φέρει η ζωή, κανείς δεν ξέρει. Γιατί όχι; Δεν ξέρω, τι να σας πω. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να πεις ένα “ναι” σε μία δουλειά. Δεν έχουμε μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρομαι αν ο άνθρωπος είναι καλά και πηγαίνει καλά. Με τον Αντώνη χωριστήκαμε γιατί θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Δεν βγάλαμε μαχαίρια να μαχαιρωθούμε, προς Θεού».

Κάπως έτσι, οι πόρτες από την πλευρά του Σωτήρη Καλυβάτση είναι ανοιχτές.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας